Digidexo.com

Salsa Diet

Ville du tro at salsa er blitt et mer populært krydder enn ketchup i Amerika? I disse dager har salsa æren av utfyller alt fra burgere til bakt potet til frokostretter. Ikke bare er salsa velsmakende og tilgjengelig i utallige ulike varianter, det er også sunt og fettfritt, noe som gjør det til et godt tillegg til en rekke diett planer.

Salsa

Amerikanerne har en voksende kjærlighet til varm og krydret mat, noe som har ført til en salsa renessanse. Gå ned etnisk mat midtgangen i enhver matbutikk over hele landet, og du er nødt til å finne en mengde salsa alternativer. Disse variantene varierer fra de tradisjonelle mild, medium og varme forskjellene til de mer oppfinnsomme typer - som svart bønne salsa eller fersken, agurk og lime salsa. Salsa har nå en plass i manges hjerter (og munn), som viser seg å være en god ting for deres generelle helse også.

Salsa, som betyr "saus", tradisjonelt består av tomater, løk, koriander og chili peppers, og er stort sett reservert for meksikansk mat. Imidlertid har den siste økningen i sunne matvaner kombinert med popularisering av krydrete retter laget salsa en vanlig og deilig tillegg til alle slags forskjellige retter - og det sikkert er lettere å holde seg til et sunt kosthold når maten smaker godt.

Salsa Diet

Salsa diett består i utgangspunktet av å spise salsa med intensjon om å miste vekt og holde seg frisk. Salsa er full av ernæringsmessige ingredienser som tomater, koriander og chili peppers, alle lite fett og sukker, men de gir behov for vitaminer og mineraler. Mange salsaer inneholde et bredt spekter av antioksidanter og andre sunne og verdifulle kjemikalier som forekommer naturlig i frukt og grønnsaker, som for eksempel lykopen i tomater og kalium.

Salsa inneholder også mye vann - som alle har behov for - og av og til inneholder ingredienser som bønner og mais, som hjelper fylle deg opp i små doser, og dermed holde forbruket i tråd med de stramme kalori restriksjoner av slanking.

En del av å bruke salsa i kosten er moro av å prøve en rekke salsaer med et mangfold av retter. Å spise salsa med hvert måltid kan bidra til å holde deler liten, mens på samme tid gi deg mye trengte frukt og grønnsaker. Faktisk, en halv kopp salsa legger en ekstra del av frukt og grønnsaker til din daglige telleapparat.

Hjemmelaget Salsa

Hjemmelaget salsa er ofte enda sunnere enn butikk-kjøpte salsa og derfor enda mer effektive i diett planer. Dette er på grunn av helsen av ingrediensene i hjemmelaget salsa og lavere natrium. Hjemmelagede salsaer ikke krever ekstra salt for smaken, og på grunn av dette de inneholder vesentlig mindre natrium enn sine kolleger i matbutikken.