Digidexo.com

Betydning av Snowflake Obsidian

Obsidian er en naturlig glass laget når lava avkjøles i et hurtig tempo. Obsidian kommer i flere former avhengig av den kjemiske sammensetning. Obsidian som har en rødlig tone har hematitt i den og snøfnugg obsidian inneholder kristobalitt, en type silika. Den har en svart bakgrunn, og når polert små punkter med hvitt med ujevne kanter som ser ut som snøflak, vises i forkant. Et annet navn for snøfnugg obsidian er blomst obsidian fordi de hvite flekkene ser ut som blomster. Snowflake obsidian er likestilt med renhet, sannsynligvis på grunn av renheten av snø.

Fysisk Healing

Mange alternative healing utøvere finner snøfnugg obsidian nyttig i rense kroppen for mange spørsmål, inkludert utrydde kroppen av bakterie- eller virusinfeksjoner. De bruker den til å forbedre sirkulasjonen og andre vaskulære problemer. Iført snøfnugg obsidian smykker antas å redusere tilfeller av muskelsmerter og kramper, og kan bidra til helbredelse av bein i skjelettsystemet. Problemer knyttet til fordøyelsen systemet blir renset ved hjelp av snøfnugg obsidian. Krystall healere plassere snøfnugg obsidian på sakrale chakra eller bunnen av ryggraden til å helbrede flere problemer. De gjør også en eliksir av soaking obsidian i en væske.

Psykiske problemer

Snowflake obsidian renser sinnet holde den roe selv når kaoset bryter ut alt rundt av seg eller med seg det. Det klarner mental forvirring eller bringer om fokus. Tension er ofte løst ved å plassere den på den sakrale chakra eller ved å gni et snøfnugg obsidian bekymring stein mellom tommelen og pekefingeren. Det gjør at selvoppfatning av mønstre oppstår i livet og for tidligere feil for å bli realisert, identifisert og renset. De som har et problem plukke feil følgesvenn for seg selv kan se de egenskapene for å unngå når plukke noen nye.

Åndelig

Snowflake obsidian renser ånden som resulterer i åndelig balanse ved å avskaffe negative tanker til den enkelte og negativitet som kommer fra andre. Det beskytter brukeren mot negativ påvirkning. Snowflake obsidian er en beskyttende stein, spesielt for kvinner på grunn av skjerming evner. Det beskytter mot fysiske, mentale og psykiske angrep og folk som er sjenert og softhearted nytte seg det å holde negativitet unna. Når du bruker for å rense negativitet, rense steinen under vann.

Andre

Snowflake obsidian blir ofte brukt til å spå for noe tapt. Spådomskule er en gammel metode for å finne ting. Et eksempel kan være å legge et kart på et bord og hold et stykke snøfnugg obsidian over det dingler fra en kjede eller akkord. Spør hvor en person kan bli plassert og steinen vil falle til kartet eller føler meg veldig tung hvor vedkommende befinner seg. Plassere snøfnugg obsidian under en pute kan bringe om profetiske drømmer. Noen kirurgiske instrumenter er laget av obsidian og indianere brukte den til å lage verktøy og pilspisser.