Digidexo.com

Hvordan unngå en andre utbrudd av Helvetesild

Mange folk forstår at viruset som forårsaker vannkopper er også ansvarlig for utbruddet av helvetesild hos voksne. Men folk flest er uvitende om de ting som de kan gjøre for å hindre denne smertefulle tilstanden fra tilbakevendende.

Bruksanvisning

•  Reduser stress. Som mange autoimmune sykdommer, viruset som forårsaker helvetesild er særlig mottakelig for stress. Når en person bærer helvetesild viruset blir for stresset, hun vil ofte se en blusse opp. Prøver å holde stresset minimal etter en helvetesild utbruddet er en av de viktigste trinnene du kan ta.

få vannkopper vaksinasjon. Selv om du hadde vannkopper som barn, kan dette hjelpe deg å unngå kontrahering eller re-entreprenørhelvetesild som voksen. Snakk med helsepersonell og spør om vannkopper vaksine er et godt alternativ for deg.

Ta en reseptbelagte medisiner for å undertrykke helvetesild viruset. Fordi helvetesild og vannkopper kommer fra et virus, er det ingen kjent kur, men noen av de medisiner som brukes til å behandle herpes har også vist seg å være effektiv i å undertrykke helvetesild utbrudd. Dette kan være spesielt viktig hvis en person har utviklet helvetesild i ansiktet.

Bruk teknikker grunnleggende sykdomsforebyggende. Vaske hendene ofte, ved hjelp av antibakterielle såper, og unngå kontakt med steder der viruset kan bli liggende på lur er alle viktige for å opprettholde god helse og forebygge ytterligere utbrudd av helvetesild.

Unngå barn med vannkopper. Fordi helvetesild og vannkopper viruset er ett og det samme, er det mulig å bli smittet eller forårsake et nytt utbrudd av helvetesild ved å besøke barn eller barnebarn som er bærer vannkopper viruset.