Digidexo.com

Hvordan bruke Gemstone pyramidene

Hvordan bruke Gemstone pyramidene


Noen mennesker tror at de helbredende egenskapene til krystaller og edelstener kan være nyttig for mange medisinske sykdommer, blant annet regulerer hormoner, holde unna mareritt og bekjempe avhengighet. Selv om edelstener er ikke kurer eller medisiner på egenhånd, og bør alltid brukes i forbindelse med medisinsk behandling for sykdom eller skade, talsmenn sier disse krystallene kan bidra til fortgang i prosessen og balansere mental helse. Pyramider laget av edelstener kan være enda kraftigere, bidrar fokus helbredende energi.

Bruksanvisning

•  Velg riktig gemstone pyramide for sykdom som du ønsker å helbrede. For eksempel er rubiner sies å behandle søvnløshet, mens gult kan hjelpe til med å overvinne avhengighet.

Rens din gemstone før hver bruk for å eliminere eventuelle negative energier som kan arbeide mot helbredende egenskaper. Fyll en bolle med varmt vann og tilsett 2 ss. havsalt. Du kan også plassere gemstone i havsalt uten vann. La gemstone å suge i 12 timer å fullstendig rense den.

Pek tuppen av pyramiden mot området av kroppen du ønsker å helbrede. For eksempel peker gemstone på magen for å lindre magesmerter eller på hodet for å hjelpe med søvnløshet eller migrene.

Fokus positive, helbredende energi inn i gemstone pyramide. Pust inn og ut sakte, som om du mediterer, og tenke på noe annet enn positiv energi rettet mot sykdom du ønsker å helbrede. Denne hensikt å helbrede sies å hjelpe fart langs prosessen; poenget med pyramiden vil bedre direkte og fokusere din intensjon.

Gjenta gemstone terapi som trengs for å hjelpe behandle sykdom. Dette vil variere fra pasient og sykdom. For eksempel kan du bruke gemstone gang for å bli kvitt en hodepine eller som en diett for å behandle en langvarig sykdom.

Tips og advarsler

  • Rens dine edelstener etter hver helbredende bruk, slik at du ikke trenger å vente 12 timer før bruk, i tilfelle av et akutt behov.
  • Iført sirkulære edelstener rundt halsen kan hjelpe bære den helbredende krefter infused inn i steiner med deg til enhver tid. På samme måte kan du sove med edelstener under puten eller ved siden av sengen for å hjelpe med utvidet helbredelse eller behandling av mareritt eller søvnløshet.
  • Gemstone healing bør aldri brukes i stedet for medisinsk behandling for alvorlige skader eller sykdommer. Det er ingen garanti for at gemstone healing kan behandle symptomene dine eller medisinske sykdommer.
  • Ikke omgi dine gemstone pyramider med metall av noe slag, som metallet sies å stunt de helbredende egenskapene til gemstone.