Digidexo.com

Hvordan bli kvitt lus uten gift

Hvordan bli kvitt lus uten gift


I USA forekomme opp til 12 millioner lus årlig. Gjennom årene lus har bygget opp en motstand mot pyrethrins og piperonylbutoksyd, ingrediensene finnes i over-the-counter lus fjerning produkter. Bruken av olivenolje å kvele lus er effektive i å drepe levende lus. Siden nits kan leve av hodet i to uker og levende lus kan leve av hodet i to dager, det tar to uker å utrydde lus fra hjemmet og hodet.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt lus uten Poison

Douse hodet med olivenolje. Pakk oljet hår i plastfolie. Pakk hode og hår, ikke ansiktet. Hold olivenolje vikle på i tre timer eller over natten. Bruke en sjampo utformet for fett hår for å vaske oljen ut av håret. Skyll godt og vask på nytt hvis det er nødvendig. Gjenta prosessen tre ganger i løpet av neste uke.

Del hodet inn i kvadranter. Starter med en kvadrant, bruker fin tann kam for å ta en rad med hår omtrent en tomme lang fra batch.

Bruk lusekam å starte på hodebunnen og sakte gre håret hele veien til slutten. Undersøke håret med et forstørrelsesglass, om nødvendig, mens du trekker kammen gjennom. Undersøk lusekam. Fjern nits ved å trekke ut enkelt infiserte håret fra hodebunnen og plassere den i plastposen. Hvis nits har klekket etter første behandling, klemme levende lus med en vev, og sette det inn i plastposen.

Når raden er blitt undersøkt bruk en Bobby pin for å holde det atskilt fra andre hår. Fortsett rad for rad inntil hele kvadranten har blitt undersøkt. Deretter gå videre til neste kvadrant. Spray håret med vann for å holde det fuktig inntil hele hodet er gjennomgått.

Kast plastpose, og kok kam og Bobby pinner i vann i 15 minutter.

Gjenta nit plukke prosessen to ganger om dagen i sju dager. Selv om ingen nits er funnet i morgen, gjenta prosessen om natten. Hvis ingen nits har blitt funnet på den syvende dagen, sjekk hodet en gang om dagen for en uke.

Vask sengetøy, nylig slitt klær og hatter i varmt vann. Tørr i en varm tørketrommel. Endre putevar hver dag i to uker. Plasser gjenstander som ikke kan vaskes, for eksempel puter og utstoppede dyr, i en varm tørketrommel i tretti minutter. Vakuum stoppede møbler, tepper og bilseter for å bli kvitt eventuelle falne hår som inneholder nits.

Tips og advarsler

  • Flittig nit plukking er den eneste måten å bli kvitt lus helt.
  • Forlat aldri Combs koker i vann uten tilsyn. Hvis venstre kokende for lenge vannet vil fordampe og kammene kan ta fyr.