Digidexo.com

Hvordan Kast Kunstige Teardrops

Hvordan Kast Kunstige Teardrops


Personer som har gamle eller utløpte reseptbelagte legemidler står overfor en gåte. Selv om du ikke ønsker å risikere en pjokk eller barnet å finne narkotika i søpla og inntak av dem, kaster dem ned i et avløp eller i toalettet kan forurense vannforsyninger. Kunstige tårer, et medikament som brukes til å behandle tørre eller irriterte øyne, har en tendens til å ha færre skadelige kjemikalier enn de fleste reseptbelagte legemidler, men noen har konserveringsmidler, som for eksempel benzalkoniumklorid eller sølv sulfate, som kan forurense vannforsyningen.

Bruksanvisning

•  Ring ditt lokale apotek eller apoteket som du innhentet Teardrops. Spørre om et stoff avhendingsprogram, og hvis apoteket deltar, slippe av de ubrukte kunstige tårer i henhold til apoteket instruksjoner.

Spør hos din kommune eller fylke styret for helse om avhending av ubrukte medisiner. Mange statlige styrene kjøre vanlige reseptbelagte avhendings hendelser. Oppbevar øyedråpene på et trygt sted inntil datoen kommer.

Skru lokket tett på øyedråpene og kast dem i søpla. Dette er ikke den foretrukne måten når alternativer finnes, men er et akseptabelt tiltak hvis det ikke er noen reseptbelagte stoffet avhendings programmer i din kommune.

Tips og advarsler

  • Oppbevar medisiner i en pose eller beholder tydelig merket "utløpt" hvis du må holde Teardrops til neste reseptbelagte stoffet disposisjon hendelsen.