Digidexo.com

Hvordan velge en Drug Rehab Center

Ifølge National Institute on Drug Abuse (NIDA), i 2006, 23,6 millioner amerikanske personer 12 år eller eldre trengte behandling for ulovlig narkotika-eller alkoholmisbruk. Drug rehabiliteringstjenester ble opprettet for å hjelpe enkeltpersoner overvinne sin misbruk eller avhengighet til rusmidler. Noen rehab sentre fokusere på spesielle typer avhengighet; andre behandler en rekke narkotikaavhengigheter. For å øke sjansen for en vellykket utvinning, er det viktig at du velger den rette.

Hvordan velge en Drug Rehab Center

Velge en Rehab Center

Kontroller at du har et narkotikaproblem. Utdanne deg selv på natur rusmisbruk og avhengighet. Narkotikamisbruk er overdreven bruk av narkotika, noe som ofte fører til avhengighet. Når du unne compulsive narkotika-søkende atferd uten hensyn til konsekvensene du lider av en avhengighet. Behovet for å mate din vane blir din primære mål i livet. Hvis du bruker legemidler overdrevet eller er avhengige av dem, trenger du hjelp.

Kontroller for å være sikker på rehab center er akkreditert. Selv om en ikke-akkreditert sentrum kan være i stand til, er din sjanse til å motta riktig behandling bedre hvis anlegget er akkreditert. The Joint Commission on Accreditation of Healthcare Organisasjoner (jcaho) tilbyr akkreditering på gullstandarden nivå for narkotika rehabilitering fasiliteter. Velg en som er jcaho sertifisert.

•  Se om senteret har et narkotika avgiftning program. Avrusning er et viktig steg i behandlingsprosess. Avgiftning innebærer rensing kroppen av stoffet det har blitt avhengig. Når du slutter å bruke narkotika eller redusere inntaket, oppstår smertefulle abstinenssymptomer. En drug rehab center med en avgiftning program kan gi deg medisiner for å lindre disse symptomene.

Be om en omvisning på anlegget. Går begrunnelse og sjekk ut innsiden av anlegget. Undersøke alle synlige områder og se at de er rene. Gjør deg kjent med de ansatte. Hvis du trenger innleggelse omsorg, finne ut hvor mange pasienter og senger de har. Sørg for at anlegget er tilstrekkelig bemannet med utdannede personer.

Gjør leksene dine for å finne ut hvem som kan gi deg den beste servicen for budsjettet. Prøv ikke å ofre kvalitet for kostnads ​​--- "billig" er kanskje ikke den beste ruten. Hvis senteret er svært strukturert og ser ut til å passe dine behov, kan det være verdt det å investere noen ekstra kroner. Narkotikaavhengighet er en sykdom som er vanskelig å overvinne. Hvis en bestemt rehab center kan gi deg verktøyene for å slå din avhengighet, gjør hva du kan for å gjøre det skje.

Bruk Substance Abuse and Mental Health Services Administration (SAMHSA) anlegget locator --- se Resources --- hvis penger er et problem for deg. SAMHSA støtter mange behandlingssentre som er offentlig finansiert.