Digidexo.com

Hva er farene ved å spise for mange Sweets?

Hva er farene ved å spise for mange Sweets?


Å ha en søt tann er svært farlig for helsen din, ifølge Nancy Appleton, forfatter av "slikke Sugar Habit" (se Resources). Den gjennomsnittlige amerikaner bruker 22 teskjeer sukker daglig - som er laget av 335 tomme og skadelige kalorier. I 2009, American Heart Association publisert nye kosten retningslinjer oppmuntre folk til å begrense sitt inntak av tilsatt sukker. Men det er ikke lett å slutte å konsumere søtsaker, spesielt i vår kultur, som en stor del av matvarer på supermarked hyller er lastet med sukker.

Hvis vi visste da

Once upon a time, vi bare bekymret sukker forårsaker hull i tennene - som det gjør. Selv med hyper-oppmerksomme hygiene, store mengder sukker fremme perfekt grobunn for bakterier i munnen. I dag står vi overfor flere alvorlige helsemessige bekymringer angående sukker. Raffinert sukker har vist seg å forverre en rekke alarmerende plager, ifølge Mayo Clinic.

Forbruker tomme kalorier

Aspekter av dårlig ernæring blir akselerert ved å spise raffinert sukker, som for eksempel cookies, kaker, godteri, frokostblandinger, is og brus. Forbruket av disse svært bearbeidet mat til slutt reduserer en persons ønske om å spise sunn mat. Raffinert sukker er avhengighetsskapende og helt blottet for næringsstoffer - det viktigste, det mangler vitaminer, mineraler, proteiner og fiber. Ikke alle sukker er like, og spise en appelsin er langt annerledes enn å spise en bolle. Begge inneholder betydelige mengder sukker, men den oransje inneholder også viktige vitaminer, mineraler, næringsstoffer og sårt tiltrengt kostfiber, og bolle er bare en tom masse kalorier. Velge type søtsaker du spiser (naturlig eller behandlet) er viktig for optimal helse.

Den sanne synderen

Sukkerinntak er en viktig faktor i den sviktende helse av amerikanske borgere, og den primære årsaken til fedme, konkluderer Dr. Robert H. Lustig ved University of California, San Francisco. Ikke bare kan overskytende sukker føre til at tennene råtner, det kan øke blodtrykket og dårlig kolesterol nivå, føre til hjertesykdom og diabetes, undertrykke immunsystemet, fremme tidlig aldring, forstyrre metabolske funksjoner, fôr kreftceller, og gjøre deg feit - - for å nevne bare noen få av de store helsemessige konsekvensene av å spise for mange søtsaker.

Ikke spise dessert først

Hvis du er tvunget til å konsumere sukker til tross for fare for helsen din, gjør det med måte, og aldri spise sukker av seg selv; det er best å følge med søt mat med en betydelig og nærende måltid.