Digidexo.com

Positivt og ulemper av Sea Salt Water Flush

Positivt og ulemper av Sea Salt Water Flush


The Sea Salt Water Flush, eller SWF, blir ofte brukt i kombinasjon med andre avgifte regimer for å hjelpe løsne avføring og rense tarmer. Over tid, kan overskytende avfall og giftstoffer bygge opp i tykktarmen, som er påstått å føle deg trøtt eller syk. I forbindelse med en detox som Master Cleanse, bygget opp giftstoffer skylles ut av systemet. Flere viktige faktorer bør vurderes når du prøver en SWF.

Rensing av tarmen og Colon

Som annonsert, kan SWF rense tarmer ved å fungere som en naturlig avføringsmiddel. Dette er nyttig for folk som er detoxing eller har problemer med avføring på egenhånd. Det er påstått, men ikke bevist, at SWF kan bidra til å avlaste kronisk hodepine, visse sykdommer og ødelagte tarmen samt forbedre hud, pust og kroppslukt.

Manglende effekt

Noen hevder ingenting i det hele tatt skjedde etter forsøk SWF. Dette betyr at de bare inntatt en stor mengde salt og nyrene må arbeide for å filtrere eller den kan være lagret i kroppen som forårsaker overskytende vann vekt. Noen pre-laget havsalt Flush pakkene inneholder opptil 4700 mg av salt, nesten det dobbelte av det daglige anbefalte mengden.

Oppkast

En mulig effekt av å forsøke SWF er at du ikke kan holde blandingen ned og oppkast det opp før det er i stand til å gjøre sin vei gjennom kroppen. Dette er mest sannsynlig på grunn av mengden av vann være drakk og den ubehagelige smak. Følelser av kvalme er ofte en advarsel fra kroppen at noe ikke er riktig, og det er viktig å lytte til disse reaksjonene.

"lekk" Tarmer

Avfallet blir "spyles" fra systemet må gå et sted, og det sies å ta fra ett til seks timer for flush å jobbe sin vei gjennom systemet. Dette betyr flere avføring og mulige lekkasjer når passerer gass. På grunn av dette anbefales det at du blir hjemme for den tiden, og hvis du trenger å passere gass, gjør det på toalettet.