Digidexo.com

Hvordan hjelpe Opiate Drug Abstinenssymptomer

Hvordan hjelpe Opiate Drug Abstinenssymptomer


Opiat-narkotikaavhengighet er en av de mest alvorligste formene for avhengighet. Ikke bare er opiater psykologisk vanedannende, men de er også fysisk vanedannende. Abstinenssymptomene som fysisk avhengighet kan forårsake kan være alvorlig, og derfor må ekstrem forsiktighet. Hvis abstinenssymptomene er i konflikt med livet ditt, kan det hende du trenger medisiner for å hjelpe deg å takle dem.

Hvordan hjelpe Opiate Drug Abstinenssymptomer

Bestem nivå av avhengighet

Hvis du eller noen du kjenner er avhengige av opiater, er det viktig å anerkjenne nivået av avhengighet. Langvarig bruk av opiater forårsaker mye mer alvorlig tilbaketrekking enn kortsiktig bruk.

Medline Plus sier at opiatavvenning, men veldig ubehagelig, er ikke livstruende. De fleste opplever influensalignende symptomer samt agitasjon, kramper, forvirring, søvnløshet, smerter og oppkast. Hvis symptomene er alvorlige, gå til sykehuset umiddelbart.

Når du ser en lege, er det viktig å være ærlig og fortelle henne hva tabletter du har brukt, hvor mye og hvor lenge. Drugs.com sier at en lege vil da kunne enten foreskrive et medikament som suboxone å hjelpe til med abstinenssymptomer og henvise deg til et behandlingssenter.

Kontakt din lokale Anonyme Narkomane., Det vil være i stand til å henvise deg til en lokal behandling anlegget og tilbyr gratis 12-trinns program møter. Det er viktig å snakke med andre også går gjennom tilbaketrekning, slik at du ikke føler deg alene.

Individualisert samtaleterapi er viktig for å hjelpe deg å takle følelser kan oppstå fra opiatavvenning. Hvis du ikke har råd til en terapeut, bør NA kunne gi deg informasjon om et anlegg som tilbyr gratis behandling.

Hint

  • Det er viktig at under uttaksfasen du holde deg opptatt. Hvis du ikke tar medisiner for å hjelpe deg, trene og blir rundt kjære som ikke bruker er effektive i å hjelpe deg å være vellykket.
  • Hvis du opplever abstinenssymptomer som er alvorlig til det punktet at du tror din helse kan være i fare, gå til sykehuset umiddelbart. Ikke trening hvis du har hjertebank; slappe av ved å gjøre dype pusteøvelser.