Digidexo.com

Ting som forårsaker Beslag

Ting som forårsaker Beslag

Hva er et anfall?

Hjernen regulerer alle frivillige og ufrivillige reaksjoner i kroppen. Nerveceller kommuniserer med hverandre gjennom elektrisk aktivitet, og et anfall er en unormal elektrisk utladning i hjernen som oppstår når deler av hjernen mottar et utbrudd av unormale elektriske signaler. Dette fører ofte uvanlige opplevelser, ukontrollerte muskelspasmer og i noen tilfeller, tap av bevissthet. Med unntak av barn og eldre, kan noen årsaker til unormal hjernefunksjon ikke forklares.

Årsaker til Beslag

Alle kan ha et anfall når som helst eller alder. Barn er mer utsatt for anfall når de har feber. Degenerative sykdommer som Alzheimers sykdom gjør det mer sannsynlig for en eldre person til å oppleve et anfall. Det finnes også en rekke medisinske tilstander som kan føre til en pågripelse, som høyt eller lavt blodsukker, nyre- eller leversvikt, hjerneinfeksjoner, en skade, mangel på oksygen til hjernen eller noe så enkelt som en feber. Noen ganger roten årsaken til anfall kan korrigeres, og du vil aldri ha en annen anfall igjen. I noen tilfeller, når det er en hjerneskade eller annen alvorlig problem, kan det hende du må ta medisiner eller kreve terapi for å kontrollere anfallene dine.

Fakta om Beslag

Det er mer enn 20 anfallslidelser og ingen av dem er smittsom. Du kan ikke ha et anfall ved å komme i kontakt med en person som har et anfall. Omtrent en av ti amerikanere vil oppleve et anfall på et tidspunkt i sin IFE. En person som har et anfall bør aldri være tilbakeholdne, og egnet behandling for anfall varierer fra person til person. En medisin som fungerer for deg kanskje ikke fungere for noen andre. Din helsepersonell vil avgjøre hvilke medisiner som er best for deg å kontrollere anfallene dine.