Digidexo.com

Hva er Arnica olje?

Hva er Arnica olje?


Arnica olje er laget av tilførsel av friske eller tørkede Arnica blomster. De lyse gule blomster er plukket på sensommeren og nedsenket i olje. Oljen trekker ut de helbredende egenskapene Arnica blomster. Arnica olje brukes til idrettsskader, ømme muskler, hevelse, blåmerker og betennelser. Arnica olje kan infunderes hjemme eller kjøpes på de fleste heia matbutikker.

Arnica infusjoner

For å gjøre en arnica tilført olje, er det best å plukke blomstene på en klar varm dag og tørke dem i solen. Dette sikrer at fuktighet forblir fraværende fra olje forberedelse. Hvis det kommer vann på olje det kan føre til at infusjonen å ødelegge. Arnica blomster bør være fullt nedsenket i olje. Dette vil til å hindre luft fra å forårsake kontakt formen for å danne på plantemateriale. Vanlig brukte baseoljer for Arnica forberedelser inkluderer vegetabilsk olje, jojobaolje, druekjerneolje og mandelolje.

Egenskaper

Sesquiterpene lakton, som finnes i Arnica preparater, hemmer betennelse og hevelse ved å bremse immunreaksjon. Ofte, når traumatisk skade finner sted, vil immunsystemet i løpet av reagerer sending overflødig blod og væske å tegnet området. Ved hjelp av aktuell arnica olje kan bidra til å bremse denne responsen, minkende smerte og misfarging forbundet med blåmerker. Den bestanddel i arnica inkluderer arnicin, en ustabil flyktig olje funnet i blomst hode, Phulin og tannin er funnet rhizom, samt harpiks, flavonoider, planteslim, laktoner, og polysakkarider.

Skader

Ved hjelp av arnica olje på stedet av en skade stimulerer området. Blod flyter raskt til, og bort fra, skaden. Dette forhindrer oppbygging av vev, noe som resulterer er raskere helbredelse tid. Arnica olje kan brukes på skader i mykt vev-system så som sår og betennelser, forstuinger på grunn av støt eller brudd. Arnica olje kan også brukes til å lindre smerte og hevelse assosiert med leddgikt. Fine hår danne arnica planten kan forårsake irritasjon. Av denne grunn er det best å bruke bare på hel hud.

Bruksområder

Arnica-tilført oljer kan brukes som massasjeolje for å stimulere kroppen og lindre muskelsmerter. Idrettsutøvere ofte bruker arnica olje for å lindre løpet brukte og spente muskler og for å bidra til å forhindre langsiktig vevsskade. Noen få dråper av arnica olje kan fortynnes og anvendes som et munnvann for å forbedre tannkjøttet forhold og inflammasjon. Det er viktig å merke seg at arnica ikke bør brukes internt. Du kan skylle med det bare hvis du spytte det ut. Arnica olje kan også være fortynnet og anvendt som en hår-olje for å stimulere hodebunnen og fremme hårvekst.

Betraktninger

Arnica Olje er trygt for voksne og barn når det brukes topically på bløtvev skader. Arnica bør ikke brukes på skadet hud og utslett. Arnica er ansett som giftig, og det bør ikke brukes internt med mindre under tett observasjon av en lege. Forbruker arnica internt kan føre til hjertebank, svimmelhet, oppkast, og død. Noen mennesker kan være allergisk mot arnica. Dersom behandling av en skade med arnica olje forårsaker et utslett å skje, skal behandlingen avbrytes.