Digidexo.com

Sammenligning av Dental Labs 'finer og Crowns

Sammenligning av Dental Labs 'finer og Crowns


Tennene kan bli skadet av å spille sport, falt ned, drikke alkohol og sukkerholdig drikke, og dårlig hygiene. I tillegg til råtnende, kan tennene bli chipped, ødelagt og farget. Tannleger kan løse de fleste skadede tenner med kroner eller skallfasetter. De fikse også hull, eller mellomrom mellom tennene.

Tannkrone

En tannkrone er en porselen eller metall-baserte restaurering som erstatter den permanente tannen. Den dekker hele området av tannen over tannkjøttet. Tannen er bakken ned, og tannkrone er limt eller sementert på bakken ned tann. En krone kan lages i en nyanse som passer dine naturlige tenner. Kronene er ofte brukt til å dekke tennene som har vært root-canaled, ødelagt eller chipped unna, eller som inneholder store fyllinger.

Dental Veneer

En tann finer er et ekstremt tynt porselensskallet som er plassert på forsiden av tannen. Sliping ned det faste tann er ikke alltid nødvendig med en finer. Veneers reparere ødelagte, chipped, gapped eller flekker tenner. De fleste får skallfasetter for utseende heller enn for tannskader.

Velge mellom kroner og finer

Tannlegen er den beste personen til å velge riktig behandling for tennene. Han vil X-ray tannen og fortelle deg den riktige fremgangsmåten for å reparere den.