Digidexo.com

Osteoarthritis Symptomer på Knee

Artrose er egentlig en degenerativ form for leddgikt som påvirker brusk i leddene. Det som skjer er at brusken i utgangspunktet begynner å svekkes, plassere en belastning på de omliggende muskler og sener. Som tiden går, kan denne tilstanden utvikle seg til et punkt der brusken blir så tynn at du begynner å oppleve bein på bein friksjon. Denne formen for leddgikt vanligvis påvirker disse leddene som bærer en persons vekt, inkludert knær, hofter og selv ryggraden. Hvis du var å utvikle slitasjegikt i kneet, er det en rekke symptomer som kan hjelpe indikere at du lider av denne tilstanden.

Smerte

Det vanligste symptomet på slitasjegikt i kneet vil innebære en viss mengde smerte. Denne smerten kan manifestere fra fysisk anstrengelse eller i tider med hvile.

Stivhet

Mange mennesker lever med artrose vil også lider av perioder med stivhet eller manglende fleksibilitet, mest på grunn av inaktivitet, ifølge Mayo Clinic.

Ømhet

Når du arbeider med slitasjegikt, vil du ofte merke at skjøten av kneet vil være ganske øm å ta på.

Skraping

I mer alvorlige tilfeller av slitasjegikt i kneet, kan du begynne å føle en nesten skraping eller rist følelse som du bøye og bevege leddet.

Hevelse

Ikke så vanlig som de andre symptomene, men noen mennesker opplever noen grad av hevelse i kneet av slitasjegikt.

Bone Spurs

Hvis kroppen forsøker å reparere degenerering som er oppstått i kneet, kan skjøten begynne å danne et bein spore, som er en benvekst som kan føre til ytterligere smerter og grense mobilitet.