Digidexo.com

Hvordan søke om matkuponger i delstaten Arizona

Hvordan søke om matkuponger i delstaten Arizona


Delstaten Arizona gir mat stempel kort for kvalifiserte lav inntekt familier. For å kvalifisere deg må være en lovlig bosatt i USA. Din økonomiske status krever også at bankkontoen har i henhold til $ 2001 dollar, eller $ 3001 dollar for de som bor sammen med en person 60 eller over alder, eller en person med en funksjonshemming. Bortsett fra disse kvalifikasjonene, må du også kvalifisere henhold til mengden av folk i din husstand versus månedlig inntekt.

Bruksanvisning

•  First off, for å søke om matkuponger i Arizona, kan du enten logge inn på Department of Economic Security online, fylle ut et enkelt elektronisk søknad. Eller du kan søke ved å kontakte DES og ha dem sette deg opp med en avtale.

Second off, må du samle alle nødvendige uttalelser inkludert kontoutskrifter, bevis av inntekt og bevis på bosted. Disse uttalelsene kan fakses til DES kontoret, hvis du søker på nettet. Eller du kan ta dem med deg dersom det søkes om matkuponger i person på kontoret.

Til slutt, vil du motta noe i posten der du kan bli pålagt å ha et intervju for å få pågående matkuponger. I noen tilfeller, hvis DES kontoret mener at situasjonen i en nødsituasjon, kan du få en mat klippekort innen et par dager, der du er da nødvendig å gå plukke opp mat klippekort på DES kontoret.