Digidexo.com

Hvordan du kan leie en TENS Maskin for Ap

Hvordan du kan leie en TENS Maskin for Ap


TENS (transkutan elektrisk nervestimulering) enheter er små bærbare enheter som sender et elektrisk signal gjennom huden og inn i muskelen. En TENS enhet er omtrent på størrelse med en TV-fjernkontroll og har to sett med ledningene som festes til fire myke selvklebende pads som gjelder for huden. Et titalls enhet reduserer smerte ved å stimulere nerver med en konkurrerende sensasjon. Det kan brukes under fødselen som en medisin-free smertekontroll tiltaket. Folk som bruker enhetene for enkelt program kan velge å leie i stedet for å kjøpe dem.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din medisinske leverandøren. Spør din lege for å forklare bruken av TENS-enheten og fullføre en vurdering for kontraindikasjoner.

Kontakt din forsikring carrier. Hvis operatøren din betaler for leie, be om en liste over foretrukne leverandører og instruksjoner for å sende inn et krav. Be om et autorisasjonsnummer, hvis forsikringsselskapet bruker en, og holde den i postene.

Ta kontakt med leverandører. Kontakt foretrukne leverandører hvis din forsikring carrier levert en liste. Hvis du betaler privat for utleie, ta kontakt med noen leverandør du velger. Finne leverandører i lokal virksomhet kataloger under overskriften "holdbar medisinsk utstyr", eller bruke den elektroniske søkestrengen "TENS Rental." Din lege eller jordmor kan også leie enheter eller være i stand til å henvise deg til lokale leverandører.

anmeldelser avgifter. Hvis forsikringen transportør betaler for leie, etablere hvem som skal innlevering av krav. Noen leverandører vil fakturere forsikring bærere først hvis du gir de riktige kontaktdetaljer og fullmakter. Etablere kostnaden for tidsperioden av leieforholdet. Spør hvor mange sett med elektroder er inkludert i leiebeløpet, og vurdere å kjøpe ekstra sett med elektroder for å prøve enheten før fødsel starter.

omtale leveringsdetaljer. Hvis du bruker en lokal leverandør, arrangere henting og retur av enheten. Hvis du bruker en ekstern leverandør, etablere returprosedyrer inkludert instruksjoner om frakt og om du trenger post forsikring.

Etablere en leieperiode. De fleste leverandører leier enheten for en 30 dagers periode, så leie TENS-enheten for måneden før og etter babyens forfallsdato. Spør leverandøren om refusjon hvis du returnerer apparatet foran skjema.

Øv bruker enheten før du går inn i arbeid. Ta med enheten til din neste pre-natal avtale, og vurdere søknaden og innstillinger med medisinske leverandøren. Skriv instruksjoner ned, og pakk instruksjonene og enhet i posen å bringe til birthing plassering.

Tips og advarsler

  • Ikke vent til siste øyeblikk. Å finne en leverandør som leier en TENS enhet er vanskeligere enn å finne en leverandør som selger dem. Det kan ta litt tid å få forsikring detaljer sortert og finne en leie uttak.
  • Gi deg selv en tilstrekkelig leieperioden. Ikke leie maskinen for uken før og uken etter babyens forfallsdato.
  • Vurder å kjøpe enheten. Hvis du opplever problemer med å finne en leverandør som vil leie enheten, bør du vurdere å kjøpe en. Enheten kan oppbevares for senere svangerskap, eller du kan ta kontakt med leverandører som kjøper brukt medisinsk utstyr for videresalg.
  • Lagre alle dokumenter. Fullmakter og fakturaer kan være nødvendig for å fullføre et krav.
  • Ikke leie en TENS enhet før diskutere det med din helsepersonell. Visse tilstander og komplikasjoner kan utelukke bruk av enheten.