Digidexo.com

Hvordan Boost Glutathione Med NAC

Hvordan Boost Glutathione Med NAC


Glutation er et viktig antioksydant. Som en naturlig antioksidant som produseres av celler i kroppen, det gir beskyttelse mot skade toksin og støtter mange viktige biologiske funksjoner. Det er viktig å holde glutation fra å bli lavt, fordi lave nivåer er assosiert med en rekke sykdommer. N-acetylcystein (NAC) er derivat av aminosyren cystein. NAC kan brukes til å øke nivåene av glutation, og denne artikkelen vil vise hvordan du kan øke glutation med NAC tilskudd.

Hvordan Boost Glutathione Med NAC

Boost Glutathione med N-acetylcystein

Skaff N-acetylcystein fra en lokal helse mat eller vitamin butikken. Sjekk at merkevaren av N-acetylcystein innhentet er farmasøytisk karakter. Doser på NAC spenner fra 400mg til 1200mg per dag. Rådfør deg med helsepersonell før du bruker over-the-counter kosttilskudd; informere dem om helsemessige forhold og andre medisiner.

Ta NAC daglig. Rapporter tyder på at NAC behandling i åtte uker kan fylle fullblod og T-celle glutation. Bivirkninger er sjeldne, men NAC bør seponeres og kontakt lege dersom det oppstår problemer.

har glutathione nivåer kontrolleres på nytt. Mens NAC også kan øke energi og glutation nivåer, er det best å fastslå effekten av NAC på glutation ved å ha glutation nivåer kontrolleres på nytt av en medisinsk faglig.

Nyt benfits om økte antioksidantnivåer. Forhøyet glutation som et resultat av N-acetylcystein tilskudd vil bidra til å fjerne toksiner fra kroppen. Noen studier har rapportert at heve glutation forbedrer muskelfunksjon, senker fett / mager kroppsmasse forholdet og forbedrer immunfunksjoner.

Hint

  • Konsultere med en medisinsk faglig før man spiser over-the-counter kosttilskudd.
  • På grunn av begrenset tilsyn på supplement produksjon, sjekk med ConsumerLab.com for rapporter om supplement kvalitet av produsenten.
  • Doser på 600 mg eller høyere av NAC per dag har blitt rapportert å forårsake kvalme, oppkast, magesmerter, fordøyelsesbesvær, dyspepsi, munntørrhet, hodepine, svimmelhet eller unormal smak.