Digidexo.com

Hva er fordelene med Magnesiumklorid?

Hva er fordelene med Magnesiumklorid?


Det er ingen overraskelse at magnesium er et viktig mineral for nerver, muskler, bein og hjerte helse. Forvirring kan komme inn i bildet, men når du prøver å bestemme hvilken form av mineral å ta. Magnesiumoksid? Gluconate? Citrate? Malat? Hva med magnesiumklorid?

Tilgjengelige Forms

Magnesiumklorid er tilgjengelig i form av tabletter, kapsler, bulk pulver, væske, transdermal olje, og magnesium flak eller salt i badet.

Lett absorberes

Den viktigste fordelen av magnesiumklorid, er at den ikke krever ekstra saltsyre i magesekken til å forbedre dens absorpsjon. Denne funksjonen er spesielt nyttig for alle som naturlig produserer utilstrekkelige mengder saltsyre eller som bruker ulike antacids å undertrykke produksjonen av det.

Magnesium Oil

Super-mettet magnesiumklorid suspendert i vann er kjent som magnesium-olje, og det er lett absorberes når det påføres transdermalt. Bare spray løsningen flere ganger på huden og forsiktig gni det inn.

Unngå lakserende effekt

Ifølge Carolyn Dean, MD, og ​​forfatter av "The Magnesium Miracle," store doser av magnesium oralt inntak kan ha en lakserende effekt. Heldigvis er den transdermale metode for en svært effektiv måte å ta det samtidig dempe den gastriske system for å unngå dette problemet.

I Bath

Kombinasjonen av dampende varmt vann og magnesiumklorid til å fjerne toksiner fra kroppen gjennom betydelig økt sirkulasjon. Et avslappende bad i magnesiumklorid hjelper også slå seg ned smertefulle og betente muskler etter overexerting dem. Et godt produkt å prøve er Swanson magnesiumklorid Flakes tilgjengelig på swansonvitamins.com.