Digidexo.com

Quercetin: Barnas Fordeler

Quercetin er en kjemisk, kalt en flavonoid, som finnes i epler, rødløk, røde druer og grønn te. Det er også solgt som kosttilskudd. Ifølge American Cancer Society, vises quercetin å ha anti-inflammatorisk og antihistamin egenskaper. Selv om ingen pålitelig bevis har blitt etablert, har noen studier funnet sterke sammenhenger mellom kosttilskudd quercetin og reduksjoner i forekomsten av allergi, hjertesykdom og kreft. Disse er alle potensielle fordeler for barn.

Allergier

Ifølge American Cancer Society, er quercetin kjent for å ha antihistamin egenskaper; det hindrer immunceller fra frigjøre histaminer.

Histaminer er en kjemisk forbindelse produsert av immunsystemet som respons på nærværet av et fremmed stoff i kroppen. En allergisk reaksjon oppstår når immunceller produserer histaminer i respons til godartede fremmedstoffer, slik som pollen.

Legge til frukt og grønnsaker som har store mengder quercetin til ditt barns kosthold kan redusere effekten av allergener. Dette kan resultere i færre astmaanfall og allergi symptomer som elveblest og høysnue.

Hjertesykdom

Flavonoid er kjent for å ha sterke antioksidantegenskaper, ifølge University of Maryland Medical Center. Legg mat som inneholder quercetin til ditt barns kosthold for å fremme et sunt hjerte og blodkar. Også, starter barna av med et sunt kosthold trener dem til å spise sunt senere i livet.

Anti-Inflammatory

Ifølge American Cancer Society, befolkningsstudier viser at folk som spiser store mengder quercetin har lavere nivåer av LDL (dårlig) kolesterol. Hvis barnet ditt har høyt LDL kolesterol, kan økende forbruk av quercetin-rik mat bidra til å redusere kolesterolnivået.