Digidexo.com

Hva er fordelene av fiskeolje Gels?

Hva er fordelene av fiskeolje Gels?


Fiskeolje er avledet fra kaldtvannsfisk som laks, tunfisk, makrell, sild, ørret og kveite. Fiskeolje har vist seg å være fordelaktig for en rekke forskjellige helsetilstander; det er tilgjengelig i kosten supplement form.

Blood Pressure

Fiskeolje inneholder omega-3 fettsyrer. Disse syrer har vært gunstig for å beskytte blodkar fra plakk, og dermed redusere inflammasjon og hindre høyt blodtrykk.

Revmatoid Artritt

Fiskeolje inneholder EPA (eicosapentaensyre) og DHA (dokosaheksaensyre); disse to omega-3 fettsyrer har vist seg å være spesielt nyttig i å lindre ledd maling og morgenstivhet for folk som lider av revmatoid artritt.

Vekttap

Ifølge Mayo Clinic, er det noen bevis for at fettsyrene i fiskeolje kan være nyttig i vekttap. Fettsyrer bidra til å holde arterier klart, slik at den ekstra oksygenrikt blod som er nødvendig ved hjertet, for å opprettholde regelmessig fysisk aktivitet.

Andre bruksområder

Fiskeolje brukes til å behandle en rekke helseplager ved å øke immunitet, senke trigylcerides, bremse oppbygging av aterosklerotisk plakk, og reduserer betennelse. Disse lidelser omfatter hypertrigylceridemia, aterosklerose, makuladegenerasjon, smertefulle menstruasjonsperioder og hjerte-og karsykdommer forebygging.

Advarsel

Urter, vitaminer og mineraler er alle vurdert kosttilskudd av Food and Drug Administration (FDA). Kosttilskudd er ikke holdt til de samme kvalitetskontroller som narkotika.