Digidexo.com

Hvordan redusere urinsyre raskt

Hvordan redusere urinsyre raskt


Urinsyre er en naturlig forbindelse som består av karbon, oksygen, nitrogen og hydrogen og. For mye urinsyre kan føre til en form for leddgikt kalles gikt. Du vil ønske å redusere nivåene av urinsyre hvis du er utsatt for gikt.

Hvordan redusere urinsyre raskt

ANIMAL indre organer - Slutt å spise dyreorganer slik lever og nyrer hvis du trenger å redusere urinsyre. Urinsyre er også funnet i bønner, kylling, svinekjøtt, sjømat og andre hvete og hvete produkter. Spise disse matvarene i moderate mengder hvis du trenger å redusere urinsyre. Også se opp for sopp, asparges, grønne erter, spinat og blomkål.

FRUKTOSE - Slutt å spise matvarer med fruktose i dem hvis du trenger å redusere urinsyre. Matvarer med høy fruktose mais sirup i dem er ikke bra for deg noen måte, og de er spesielt ille hvis du har høye nivåer av urinsyre. Fruktose er også i sukrose. Unngå brus og annen mat med noen form for fruktose i den.

arvelig - Det kan være at du har høye nivåer av urinsyre naturlig fordi det går i familien din. Det kan være vanskeligere for deg å kontrollere urinsyre hvis dette er tilfelle. Du kan fremdeles kontrollere urinsyre ved å spise riktig, men husk at du trenger urinsyre og du ikke vil at dine nivåer for å bli for lavt.