Digidexo.com

Hvordan erstatte Hemp Protein Powder

Hvordan erstatte Hemp Protein Powder


Protein er utrolig viktig --- faktisk, mye av kroppen er laget av protein molekyler. De som spiser kjøtt og fisk vil vanligvis spiser rikelig med protein i sine dietter. Vegetarianere, imidlertid, og spesielt veganere, noen ganger sliter med å få det nødvendige beløpet. Hampefrø protein er en supplement anvendes for å øke proteinnivået i kroppen, men det kan erstattes med andre tilskudd, eller ved endring av spisevaner.

Hvordan erstatte Hemp Protein Powder

•  Spis mat som inneholder mer protein. Hamp frø inneholder alle de essensielle aminosyrene --- byggesteinene i kroppen --- og disse må erstattes. Nøtter, korn, bønner og frø er høy i protein. Ved å blande disse matvarene med høy-protein grønnsaker, som spinat og artisjokker, vil du sikre at du får din fulle supplement av essensielle aminosyrer.

Skift hamp frø med soya protein. Soya er ansett som en av de beste planteproteiner, spesielt ved å gi kroppen med lysin, en nøkkel aminosyre. Hvis du er en ovo lakto vegetarianer og ikke veganer, kan det være verdt å upping inntaket av eggehviter --- høy i en annen viktig aminosyre: metionin --- hvis du få bytte til soya protein som, i likhet med mange andre planteproteiner , er lav i metionin soya.

Besøk en helsekostbutikk i ditt område hvis du ønsker å bytte ut hamp frø protein like-for-like. Du kan også besøke en ernæringsfysiolog som kan hjelpe deg å regne ut hva endringer kan gjøres til kosthold for å øke aminosyre inntak og proteinnivåer i kroppen din.