Digidexo.com

Basic Protein Diet

I flere tiår, de fleste dietter fokuserer på å begrense fettinntak. I dag, selv om mange dietter målrette en annen energikilde, karbohydratet. Mange high-protein dietter søke å bringe vekttap og andre fordeler gjennom å begrense karbohydrat forbruk og erstatte karbohydrater med protein-rik mat. Protein-fokusert dietter vunnet popularitet på 1990-tallet med Atkins diett mani ledende revolusjonen. Å følge en høy-protein diett, vet de grunnleggende retningslinjer, som bestemmer matvarer du bør spise.

The Ground Rules

Høy protein dietter varierer. Den mest populære de siste årene er Atkins Diet. Andre er det Sugar Busters diett, Protein Strøm kosthold og Zone dietten. I hovedsak protein dietter søke å bringe vekttap og andre fordeler ved å hjelpe slankere kontrollere blodsukkernivået. Målet er å øke protein forbruket og begrense karbohydrat forbruk. Dietter fokuserer tungt på å begrense forbruket av hvitt sukker fra stivelsesholdige matvarer som hvitt brød, hvit ris og sukkerholdig brus og saft. Ved å kutte mengden karbohydrater i kosten, proteinfokusert planer tvinge kroppen til å brenne andre drivstoff.

Målet med høy-protein dietter er å overtale kroppen til å forbrenne fett når den går tom for stort innhold av karbohydrater. Atkins dietten tillater betydelige mengder fett i stedet for litt karbohydrater. Disse fettsyrene kommer fra proteinrik mat. Andre proteinfokusert dietter, som for eksempel Sugar Busters kosthold, er mer strenge om fettinntak. De har høy-protein matvarer relativt lave i fett og mettet fett.

Protein Forbruk

Kanskje du lurer på hva som utgjør en høy kaloriforbruket. I hovedsak er de fleste høy-protein diett fokuserer på å gi deg protein 20-35 prosent av det totale kaloriforbruket. Den amerikanske regjeringen antyder at individer spiser 40 til 80 g protein per dag. Tallene er basert på vekt. Ifølge regjeringens anbefalinger, en 150-lb. person bør spise 60 g protein hver dag. I hovedsak er målet for de fleste anbefalinger for å konsumere ca 10 til 15 prosent av kaloriene fra protein.

Kritikere av høy-protein dietter si dietter ta risiko, fordi de har mer fet mat, inkludert noen som er høy i kolesterol. De fleste eksperter sier dietter med mer enn 25 prosent av kaloriene fra protein kunne skattlegge menneskekroppen ved å legge for mye stress på leveren og andre organer som er involvert i behandlingen av maten du spiser. The American Heart Association anbefaler at slankere spiser ikke mer enn 35 prosent av daglige kalorier fra fett og mindre enn 7 prosent mettet fett.

Høy-protein matvarer

Etter et protein diett krever inntak av visse matvarer som pakke masse protein. De primære mat for høy-protein Kosten er kjøtt, melk og egg. En 3,5-oz. servering av stekt kylling eller bakt laks gir 27 g protein. En kopp melk gir 8 g protein. En kokt egg pakker 6 g protein. En 3-oz. servering av kjøttdeig gir 21 g protein. En annen kilde til protein er et pulver, som ofte blir hellet i vann eller melk.

Disse er ikke de eneste kildene til protein. Faktisk, vegetarianere har protein valg, også. Erter, bønner, linser, nøtter, frø og hele korn pakke masse protein. Den gjennomsnittlige Bean er 27 prosent protein, og gjennomsnittlig korn er 12 prosent protein.