Digidexo.com

Morinda Citrifolia (Noni) for pasientbehandling

Morinda citrifolia, også kjent som noni, har vært brukt i polynesisk folkemedisinen i mer enn 2000 år. Denne urten er innfødt til Malaysia, Australia og Polynesia. Det er nyttig for en rekke forhold, og må tas i minst seks til åtte uker å gjennomføre en merkbar endring i tilstanden.

Depresjon

En studie publisert i januar 1995 Journal of Chinese Materia Medica fant at noni utstilt antidepressive egenskaper, og i motsetning til mange av sine farmasøytiske kolleger, økt mannlig seksuell funksjon snarere enn svekket det. Forbindelsene som er ansvarlig for denne effekten er to sukkere som er tilstede i den urt, nystose og inulin, så vel som forbindelsen ravsyre, en forbindelse som er laget av enkle sukkerarter. Denne urten bidrar til å åpne opp receptor områder i hjernen og øker mengden av endorfiner som er i stand til å gå inn i hjernen. Dette resulterer i en følelse av velvære.

Menstruasjonsproblemer

Utøvere av tradisjonell kinesisk medisin (TCM) har vært forskrivning denne urten for mer enn 2000 år for å behandle uregelmessig perioder. Denne gamle medisinske systemet tar andre symptomer i betraktning i tillegg til hovedproblemet når foreslå behandling, og noni er vanligst hos kvinner som har kald eller smerter i rygg og / eller bekken regionen, ledsaget av hyppig vannlating eller urininkontinens.

Revmatoid Artritt

Denne urten har sterke anti-inflammatoriske egenskaper og er svært effektivt for å redusere hevelse og smerte og for å styrke svake bein og leddbånd. Det er også flink til å ta opp problemer med immunsystemet, og siden revmatoid artritt er en autoimmun tilstand, kan denne urten gi fordel.

Diabetes

I Java, har Morinda en lang historie med bruk som behandling for diabetes. Innfødte ofte tygge bladene og frigjøring av uløselig fiber hemmer absorpsjonen av enkle sukkerarter. De ofte tygge den etter et måltid fordi det kan bidra til å senke toppglukosenivået etter matforbruk.