Digidexo.com

Hvordan bekjempe Nummenhet i armer og hender

Hvordan bekjempe Nummenhet i armer og hender


Nummenhet i armer og hender er vanligvis et symptom på en underliggende problem, for eksempel traumer, dårlig sirkulasjon, skiveprolaps, bein impingement, kompresjon av ulnar eller median nerver, repeterende bevegelser eller overdrive skade. Og mens årsakene kan lett bestemmes etter en grundig medisinsk undersøkelse, lære å bekjempe nummenhet i armer og hender er noen ganger mye vanskeligere.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med en lege. Før du kan lære hvordan å bekjempe nummenhet i armer og hender, må du først finne ut hva som forårsaker det. Spør legen din spørsmål og sørg for at du forstår svarene. Hvis du har en tendens til å glemme ting, skrive ned dine spørsmål på forhånd, og ta dem med deg til din avtale.

Utdanne deg selv. Når legen bestemmer årsaken til din tilstand, vil du være bedre rustet til å bestemme tilgjengelige alternativer. Nettsteder som About.com og MayoClinic.com har et vell av medisinsk informasjon tilgjengelig som er lett å forstå. Husk at behandlingen kommer til å avhenge av hva som forårsaker problemet.

Prøv konservative rettsmidler først. For eksempel, hvis overdrive eller repeterende bevegelser er knyttet til nummenhet, deretter slutte med å gjøre det som er årsaken til symptomene og hvile lemmer. Ice er også et godt middel for å redusere hevelse, som er noen ganger assosiert med nummenhet. Tar Motrin eller annen anti-inflammatoriske medisiner kan også hjelpe, men du bør ta disse som anvist i minst to uker for å dra nytte av de anti-inflammatorisk virkning.

•  Vurder homøopatiske midler. Både johannesurt og homøopatisk arnica kommer i pilleform og kan kjøpes fra en helsekostbutikk. Bjørnekjeks tinktur kan brukes direkte på huden, og sies å bidra til å stimulere gjenvekst av ødelagte nerver. Spør din lokale helsekost butikk hva som er anbefalt for din tilstand. Folk som jobber der er ofte svært kunnskapsrik når det kommer til homøopatiske midler.

Prøv akupunktur. En helhetlig tilnærming, har akupunktur vært en effektiv behandling for en rekke tilstander og / eller skader i mange år. Behandlings fordeler inkluderer forbedring av fysiske helseforhold samt forbedret mental klarhet. Fordelene med akupunktur er så anerkjent, det har nå utvidet til mange konvensjonelle typer helsetjenester.

Spør legen din om medisiner eller kirurgi. Når homøopatiske eller holistisk helse tiltak ikke klarer å løse problemet, må du kanskje gå med konvensjonell medisin. En kombinasjon av homøopatiske midler og konvensjonell medisinering kan også fungere. Kirurgiske inngrep bør alltid være det siste alternativet vurderes på grunn av de mange mulige komplikasjoner. Når du lære hvordan å bekjempe nummenhet i armer og hender, vil du være på veien til bedre helse.

Hint

  • Sjekk med legen din før du tar noen form for homøopatiske behandlinger, spesielt hvis du er på andre typer medisiner.
  • Denne informasjonen er ikke ment å erstatte sunn medisinsk råd.