Digidexo.com

Hvorfor er Acacia Fiber Bedre for slanking?

Acacia fiber er bra for en diett fordi som alle fiber fungerer det å holde deg følelsen fornøyd. Også noen individer har sensitiv magene og finner ut at psylliumfibre finnes i produkter som Metamucil kan irritere tarmen, og at akasie er et godt alternativ. Acacia fiber er også spesielt god på å opprettholde sunne blodsukkernivået, noe som er bra for slanking. Acacia fiber har vært brukt i århundrer for mat og medisinsk bruk. Det er høstet fra saft av Acacia senegal treet. Det er meget oppløselig i vann, og er en næringsrik, god fiberkilde.

Viktigheten av løselig fiber

Acacia fiber er rik på løselig fiber som kan bidra til å administrere sykdommer som irritabel tarm syndrom (IBS), og det kan også lavere kolesterol, redusere risikoen for hjertesykdom og redusere tykktarmskreftrisiko. Løselig fiber bremser også opptaket av fett og karbohydrater i blodet. Den redusert absorpsjon forbedrer glykemisk (blodsukker / insulin) kontroll, regulerer blodtrykket, og som forhindrer dannelsen av frie radikaler, som forårsaker kreft og aldring.

Mindre Oppblåsthet Med Acacia

Acacia fiber stimulerer utviklingen av gode tarmfloraen (bakterier) og mindre enn 15 gram per dag vil ikke gi de samme gastrointestinale symptomer som andre løselig fiber kosttilskudd gjøre. Noen av problemene forbundet med andre fiber kosttilskudd er gass, kramper og oppblåsthet. Det er også viktig å ta nok vann med en hvilken som helst fiber eller dette kan føre til ubehag intestinal også.

Vekttap og Diabetes

Acacia fiber er bra for vekttap og diabetes. Fiber hjelper forsinke absorpsjonen av et måltid og stabilisere blodsukkernivået. Det utløser også en fylde hormon, CCK, som signaliserer kroppen din til å slutte å spise fordi den er full. Forskning har også vist at fiber hjelper blokkere opptaket av kalorier ved å eliminere mat uten at det blir brutt ned.

Former Acacia Fiber

Acacia fiber er tilgjengelig i pulverform eller tablettform og i matvarer som frokost barer. Pillen kan tas sammen med vann, og pulveret kan oppløses i vann eller juice, eller kan bli inkorporert i oppskrifter. Acacia pulver kan legges til yoghurt, frokostblandinger, supper, smørbrød, gryteretter, bakevarer og mange andre matvarer.