Digidexo.com

Hvordan forbedre hukommelse og konsentrasjon med vitamintilskudd

En altfor vanlig tegn på aldring er hukommelsestap. Hukommelsestap er et symptom på en gradvis forverring av hjerneceller, men det kan dempes med riktig ernæring og vitamintilskudd. Det er mange supplerer tilgjengelig for bedre hukommelse og konsentrasjon. Her er de vanligste hjernen og hukommelsen forsterke ingredienser.

Hvordan forbedre hukommelse og konsentrasjon med vitamintilskudd

Folsyre, eller vitamin B9, kan bidra til å forbedre konsentrasjon og minske hukommelsestap fordi det hjelper til med produksjonen av røde blodceller. Flere røde blodlegemer bety bedre sirkulasjon for hjernen og mer minne oppbevaring. Folsyre finnes i grønne grønnsaker, befestet frokostblandinger, og erter og bønner.

Pyridoksin, vitamin B6, er viktig for forbedring av hukommelse og konsentrasjon. Pyridoksin hjelper nervesystemet ved å assistere i dannelsen av nevrotransmittere, så vel og hjelpe i andre nødvendige kjemiske reaksjoner i hele hjerne og kropp. Det kan finnes i mange matvarer, men særlig grønnsaker, korn og nøtter. Vitamin B6 er også funnet i kjøttet.

Selv om det teknisk sett ikke et vitamin, ginkgo biloba er ofte brukt som et supplement til bedre konsentrasjon og hindre hukommelsestap. Det er ofte feilstavet som "gingko" samt

Vitamin B12 er et annet minne enhancer fordi det bidrar til å opprettholde nervesystemet. Noen studier har vist at det også kan være effektiv mot hjernen krymping hos eldre voksne. Vitamin B12 kan finnes bare i animalske produkter, slik som kjøtt, melk, egg, og fisk.