Digidexo.com

Skalp reduksjon

Skalp reduksjon


Hodebunnen reduksjon, også kjent som alopecia reduksjon, er en kirurgisk prosedyre som utføres av en spesialutdannet plastisk kirurg. Det er vanligvis utført for den kosmetiske behandling av skallethet, men kan også benyttes for rekonstruktiv kirurgi. Som et hår gjenopprett-prosedyren, er skalp reduksjon ofte utført i forbindelse med hårtransplantasjon og noen ganger med en panne løft eller andre kosmetiske inngrepet design for å forbedre den generelle utseende.

Kandidatur

Finn ut om du er en god kandidat for skalp reduksjon før under denne prosedyren. For skalp reduksjon å være effektive må du ha betydelige hår ressurser på sidene og baksiden av hodet. Denne fremgangsmåten virker ved å fjerne deler av hodebunnen som har liten eller ingen hår, og deretter strekking av huden inneholdende god hår for å dekke det området som ble fjernet. Donor hår kan også bli fjernet fra sidene og baksiden av hodet for å bli podet inn i de tynne områder på toppen for å oppnå en mer estetisk tiltalende utseende. Folk som ikke har betydelige hår ressurser på sidene og baksiden av hodet kan ikke være gode kandidater for denne prosedyren.

Lege-pasient forholdet

Velge en lege som du stoler på. Skalp reduksjon kirurgi er vanligvis elektiv kirurgi, så du bør ta deg tid til å finne den beste legen for dine spesielle behov. Stille spørsmål om legens trening og kvalifikasjoner. Spør hvor og når legen fikk sin medisinske opplæring. Dersom graden ble oppnådd en rekke år før, har det vært oppfølging opplæring på de nyeste prosedyrer? Er legen styret sertifisert eller et medlem av spesial organisasjoner som International Society of Hair Restoration Surgery eller American Society of Plastic Surgeons? Hvor mye erfaring har legen har med type prosedyre du vurderer? Kan du se før og etter bilder av tidligere pasienter? Kan du snakke med tidligere pasienter om deres erfaringer? Det er viktig å føle seg komfortabel med legen som skal utføre skalp reduksjon kirurgi. Hvis du ikke er fornøyd med noen av de svarene du får på dine spørsmål, bør du søke en annen lege.