Digidexo.com

Hvordan konvertere fra Isordil til Imdur

Hvordan konvertere fra Isordil til Imdur


Isordil og Imdur er begge nitrater som vanligvis brukes til å behandle angina, det vanligste symptomet av koronarsykdom. Angina er hjertet smerte som er et resultat av utilstrekkelig tilførsel av oksygen og viktige næringsstoffer på grunn av innsnevring av koronare arterier og blodkar. Disse nitrater fungere som vasodilatorer å slappe av og utvide blodårene og blodårer i hele kroppen, noe som tillater mer blod å strømme til hjertet, og samtidig redusere sin arbeidsmengde. De bidra til å behandle både styrken og hyppigheten av anginasmerter.

Legen din kan bestemme seg for å bytte medisiner hvis Isordil fungerer ikke lenger optimalt.

Bruksanvisning

Spør legen din

Planlegge en avtale med legen din. Hvis du ønsker å starte en medisinering endring diskutere alle dine symptomer med legen din.

Til tross for det faktum at de er begge nitrater, de kjemiske strukturer av Isordil og Imdur variere litt, og dermed kan gi forskjellige resultater.

Hold en dagbok. Ta opp de gangene du tar Isordil og alle symptomer og bivirkninger, de daglige aktiviteter du utfører og eventuell medfølgende smerter eller ubehag at disse aktivitetene indusere. Din lege vil også ønske å vite hva andre medisiner og kosttilskudd du tar, og når, og hvilke ytterligere personlige stresset skjer i livet ditt.

Forbered spørsmål å ta opp med legen din. Dette bidrar til å sikre at alle dine bekymringer er adressert i en direkte, personlig og effektiv måte.

Del din dagbok med legen din. Ta den med til timen og diskutere alle dine symptomer og livsstilsendringer åpent og ærlig med legen din. Han kan ikke gi tilstrekkelig omsorg uten alle fakta.

Følg Instruksjoner

Følg legens behandling plan nøyaktig som angitt.

Fortsett å holde en dagbok. Behandle angina, koronarsykdom og relaterte hjerte problemer er en hårfin balanse og må overvåkes kontinuerlig.

melde fra om bivirkninger til legen din. Til tross for det faktum at både Isordil og Imdur er nitrater, kan bivirkninger forskjellig, den mest vanlige av disse er vanligvis er doserelatert. Fordi nitrater utvide blodårene, kan du oppleve hodepine eller spyling. Nitrater kan også forårsake et plutselig fall i blodtrykket når stiger fra sittende til stående stilling, noe som fører til svimmelhet, hjertebank og svakhet. For å redusere risikoen for dette, bør pasienter stiger langsomt fra sittende stilling.

Tips og advarsler

  • Denne artikkelen bør tjene som et supplement og ikke en erstatning for medisinske råd. Alltid legen din før du gjør noen endringer i medisinering. Aldri slutte å ta medisinen brått uten samtykke fra legen din.