Digidexo.com

Tag vorte fjerning

Hud koder, som vorter, er stygge, noncancerous svulster som vises på kroppen. Selv om de to typer lesjoner er litt annerledes i utseende, noen forskere mener de har en felles årsak: den menneskelige papilloma virus. Skin tags stikker ut fra huden i stengel lignende formasjoner. Selv om vekster er vanligvis mer pinlig enn skadelig, kan de forårsake irritasjon hvis du gni dem overdrevent. Prosedyrer for hud tag og vorte fjerning spenner fra kirurgi til over-the-counter medisiner.

Undersøkelse

Har veksten undersøkt av legen din for å finne ut om det virkelig er en hud tag. Føflekker og andre utvekster på huden kan være farlig, og blir behandlet annerledes enn en hud tag.
Skin undersøkelser er en del av de fleste vanlige kontrollene. Legen vil undersøke huden din fra topp til tå, på jakt etter føflekker og andre potensielt farlige hud vekster. I løpet av denne undersøkelsen, kan legen oppdage hud koder også.

Over-the-counter behandling

Bruke en over-the-counter vorte remover å bli kvitt huden tag hjemme. Produktene, som inneholder salisylsyre, vil fjerne vekst over tid --- selv om det kan ta flere uker før det forsvinner helt. Påfør salisylsyre lokalt i henhold til produsentens anvisninger, eller velg et produkt som bruker behandlet plaster. Fjern bandasjen hver dag og bruke en pimpstein for å fjerne død hud.
Du må kanskje gjenta prosedyren igjen i fremtiden. Over-the-counter medisiner for hud koder og vorter er ikke nødvendigvis en permanent løsning. Den salisylsyre oppløser proteinet på overflaten av veksten, men stilken at huden lappen er festet til kan forbli på plass, slik at for veksten til å komme tilbake.

Kirurgi

Legekontoret gir andre metoder for fjerning av en hud tag. En ligeringsprosedyre, hvori en sutur er knyttet rundt halsen av en hud tag, eliminerer blodtilførsel til vekst, forårsaker den til å dø. Eksisjon kutter huden tag ut av huden din. Cryosurgery fryser huden vekst, forårsaker den til å falle av, og kauterisering brenner huden tag ut av huden din. Noen av disse prosedyrene kan føre til arrdannelse i huden din. Velg den metoden som best vil tjene plasseringen av huden din tag. For eksempel vil en hud tag eller vorte på forsiden kreve en delikat prosess som vil etterlate så lite som mulig arrdannelse.