Digidexo.com

Intervjue og ansette Tips i sykepleie

Intervjue og ansette Tips i sykepleie


Sykepleiere spiller en vesentlig rolle i pasientbehandling. Velge det beste av det beste når det gjelder å ansette sykepleiere er svært viktig for pasientbehandlingen. Når intervjuteknikk for en sykepleier stilling, skal kandidatene forstå hva et sykehus er ute etter i en sykepleier. Erfaring, motivasjon, begjær og utdanning alle spiller sentrale roller i innleie av sykepleiere. I tillegg kan en sterk intervju ofte være nøkkelen til suksess i å sikre en sykepleier stilling.

Ansette Standards

Ansette praksis varierer fra sykehus til sykehus. Men sykehus over hele landet har en tendens til å se etter profesjonelle sykepleiere med en Bachelor of Science i sykepleie. Sykehus har også en tendens til å se etter sykepleiere som har planer om å videreutvikle sin utdanning. Kandidater bør være følelsesmessig stabil og i stand til å arbeide i stressende miljøer. Sykepleiere som har et sterkt ønske om å hjelpe andre og hjelpe pasienter så mye som mulig er svært ønskelig. Med mangfoldig bakgrunn av dagens pasienter, sykehus ønsker sykepleiere til å gjenspeile en mangfoldig befolkning. Ledere ansetter sykepleiere fra en rekke sosiale klasser, raser og økonomisk status. Sykepleiere fra ulike bakgrunner kan bedre forholde seg med pasienter.

Erfaring

Mengden av erfaring som kreves for en sykepleier jobb avhenger i stor grad på sykehuset gulvet og krav. Ledere vil noen ganger se på sykepleiere uten erfaring, men de foretrekker potensielle ansatte å ha minst noen erfaring. I store, travle sykehus, er erfaring ofte et must. I mindre, mindre hektisk fasiliteter, personalet har ofte mer tid til å vie til opplæring av nye sykepleiere.

Intervjue tips

Ifølge Sue Heacock, forfatter av "Inspiring den Inspirerende: Words of Hope Fra Sykepleiere og sykepleiere," nei jobbintervju er stress-fri. Faktisk, noen anser intervjuet mer stressende enn selve jobben. For å lykkes i et sykehjem intervju, bør man komme tidlig og kle profesjonelt. En prospektiv sykepleier bør smile, fast riste hånden av den ansette manager, og alltid få øyekontakt når du snakker og blir snakket til.

Potensielle sykepleiere bør alltid utstråler selvtillit. Alle spørsmål skal besvares på en positiv måte. Sier aldri noe negativt om en tidligere arbeidsgiver. Husk å tenke på spørsmål før du svarer dem. Intervju manager vil ikke forvente at noen skal kontinuerlig spytte ut svarene. Det er mer enn greit å ta pause mellom å høre et spørsmål og gi et svar.

Før du forlater intervjuet, hånd intervjue leder en CV, liste over referanser, et anbefalingsbrev, og dokumentasjon av treningen og lisensstatusen. Husk, fast riste hånden av manager og takke dem for denne muligheten.