Digidexo.com

Medisinske verdien av Rose Planter

Medisinske verdien av Rose Planter


Roser er en av de eldste dyrkede blomster. De har blitt verdsatt i tusenvis av år for deres medisinske og mat verdi. Asiatiske rose arter er brukt i en rekke av tradisjonell kinesisk medisin formler. De gamle grekere, persere og romere også brukt roser som medisin.

Rose Petals

I tradisjonell medisin, roseblader er brukt som et middel for diaré, hoste og forkjølelse, sår, nervøs spenning, apati og smertefulle ledd. Petals brukes til å forberede gurgler og tonics for forkjølelse og munnsår.

Rose Water

Rosewater ble oppfunnet av den persiske legen Ibn Sina i det første århundre Blant annet bruk, er det ofte foreskrevet for øyebetennelse og for å styrke hjertet.

Rose Oil

Roseolje er også referert til som steg attar eller otto. Den brukes til å berolige irritert og sprukken hud. Det er en del av moderne tradisjonelle og moderne aromaterapi som søker å avlaste nervøs spenning og depresjon.

Rose frø

Rose frø brukes som et effektivt vanndrivende og for å kurere ulike urinveislidelser. Rose hofter har også en mildt lakserende effekt.

Hjemmelaget Rose Infusion

Det er veldig lett å dra nytte av de medisinske egenskapene til roser ved å forberede en infusjon fra knopper eller hofter av blomster. Det er ingen indikasjon på toksisitet i roser. For å forberede en infusjon, bland ¾ kopp roseblader med en kopp kaldt vann. Hell i en krukke, slutter tett og la sitte i 2 til 3 dager. Riste flasken gang daglig. På den tredje dagen, stamme kronbladene og tilsett 1 ss. vodka. Overføring til en dekorativ flaske hvis du liker.