Digidexo.com

Mann Menopause & depresjon

Mann Menopause & depresjon


Mann overgangsalder, eller Ufrivillig, er en dråpe i testosteron som skjer gradvis som menn alder. Selv om tilstanden kan være ristet av seg som bare en annen tegn på aldring, bør menn være oppmerksomme på det faktum at deres depresjon, tretthet og humørsvingninger kan være et tegn på Ufrivillig. De fleste menn i alderen 40 og 55 erfaring Ufrivillig barnløshet til en viss grad, ifølge psykoterapeut Jed Diamond, forfatter av "Male menopause."

Betydning

Testosteron kan begynne å slippe i små mengder så tidlig som på 30-tallet, med symptomer som ligner på hva kvinner opplever i overgangsalderen. Disse inkluderer humørsvingninger og irritabilitet, depresjon, trøtthet, vektøkning, osteoporose, fraværende mindedness, og i tilfelle av menn, erektil dysfunksjon.

Betraktninger

Nedgangen i testosteron er så gradvis hos menn som Ufrivillig barnløshet er noen ganger feildiagnostisert som klinisk depresjon. Når de ulike symptomer fra lavt testosteron kombineres, er ytterligere testing nødvendig for å fastslå hvorvidt mannlige overgangsalderen er den skyldige.

Identifikasjon

En lege bestillinger blodprøver for å måle testosteronnivå og utfører en undersøkelse for å utelukke andre medisinske tilstander som kan være ansvarlig for symptomene. En testikkelbiopsi vil avgjøre om det er en testikkel abnormitet som er årsaken til lavt testosteronnivå.

Løsning

Testosteronbehandling hjelper noen menn finne lindring fra depresjon forårsaket av mannlige overgangsalderen. Hormoner er levert som en gel, patch, injeksjon eller muntlig. Legen og pasienten vil finne ut hvilken metode som fungerer best.

Advarsel

Ikke alle depresjon hos eldre menn er forårsaket av lavt testosteron eller mannlig overgangsalder. Det er viktig å se en lege for å finne ut om det er en medisinsk årsak til symptomer på depresjon. Hva mer, kan behandling for depresjon føre mannlige overgangsalder symptomer til å bli verre. En undersøkelse for å utelukke Ufrivillig barnløshet som en årsak bør gjennomføres før antidepressiva er foreskrevet.