Digidexo.com

Hvordan å gjøre Indre lår øvelser med ball

Innsiden av lårene er en av de vanskeligste områdene av kroppen til Tone eller trimme bort et par inches. En øvelse ball gjør at du kan målrette innsiden av lårene ved å delta i flere spesifikke øvelser. Bruk en rekke treningsmetoder, bytte rundt for å målrette ulike steder på indre lår. I løpet av uker vil du være å legge merke til forskjellen.

Bruksanvisning

•  Klem ballen mellom knærne. Ligg på ryggen med armene rett ut til sidene. Slapp av i nakke og rumpe. I tillegg sørge for at ryggen er flat på bakken uten bue. Plasser øvelsen ball mellom knærne. Løft bena slik at lårene er rett opp og ned. Bena skal være bøyd i en 90-graders vinkel. Klem knærne sammen mot ballen i 15 sekunder uten å slippe noen spenning. Gjenta 10 til 15 ganger med bare noen få sekunder med hvile i mellom.

Utvid bena. Ligg på ryggen med armene til siden for støtte. Plasser øvelsen ball mellom føttene. Trykk ned på korsryggen når du løfter bena fra en 90-graders vinkel rett opp mot himmelen. Gjenta denne løftebevegelse i repetisjoner av 10 til 30 omtrent 10 ganger. Hele tiden, sørg for at du er klemme ballen med moderat og konsistent trykk.

Hold deg opp med lårene. Mens du sitter ned plassere ballen i mellom knærne. Rull fra sittende stilling til din side. Plasser hendene skulder lengde fra hverandre på bakken. Heise deg opp slik at armene og kroppen er i en push-up stilling mens bena er bøyd i en 90 graders vinkel med ballen i mellom knærne. Knærne skal forbli på samme sted på ballen som de var da du satt ned. Hold armene rett og fortsette å klemme med på innsiden av lårene til å forbli heist på ballen. Forbli i denne stillingen i 20 til 60 sekunder av gangen. Gjenta 3-5 ganger.