Digidexo.com

Hvordan å behandle ADD med homeopati

Hvordan å behandle ADD med homeopati


Attention Deficit Disorder er et alvorlig problem for mange barn. Det kan bli vanskelig å få lekser gjort, kan det være vanskelig å sosialisere med venner, og det kan være vanskelig å oppnå selv enkle ting som rengjøring av rommet ditt. Behandlende ADD med en gang er viktig, men du trenger ikke alltid å slå til medisinering for å gjøre det. I noen tilfeller er det mulig å behandle ADD med homeopati.

Bruksanvisning

Unn ADD med homeopati

Start ved å endre ditt barns kosthold og treningsprogram. Kosthold og mosjon kan ha en dyp effekt på alvorlighetsgraden av barnets ADD symptomer. Diet spesielt kan påvirke de kjemiske nivåer i barnets hjerne, noe som gjør det mer eller mindre sannsynlig at hun vil kjempe mot ADD symptomer.

Vurdere å gi barnet ditt Rhus Gift når han arbeider med akutt mental rastløshet. Rhus Gift kan bidra til å roe barna og returnere dem til en mer håndterlig tilstand.

Gi barnet ditt Kamille te eller urter for å hjelpe roe henne, særlig ettersom natta tilnærminger. Kamille kan hjelpe sooth rastløs sove og stille sinnet, slik at barnet kan faktisk sovne.

Unn mer alvorlige tilfeller av impulsivitet med Argentum NITRICUM. Argentum NITRICUM antas å bidra til å bremse sinnet nok til å gi et barn en sjanse til å tenke sine handlinger gjennom mer grundig uten å rett og slett gjøre hva hans impuls forteller ham.

Snakk med en homeopat om naturpreparater og urter som kan tas i kombinasjon for å kjempe symptomene på ADD. En homeopat vil kunne sette seg ned med barnet ditt, og komme opp med et utvalg av behandlinger som kan være en perfekt passform.

Institute enkle endringer i måten du forelder barnet ditt. En av de beste tingene du kan gjøre er å være tålmodig mens du behandler ditt barns ADD. Pass alltid på å prise henne når hun lykkes på oppgaver, og tilbyr skånsom og tålmodig oppmuntring når hun sliter.

Tips og advarsler

  • Det er viktig å huske at mens homeopati kan tilby noen utrolige verktøy for å bidra til å bekjempe ADD, er det ingen garanti at det vil fungere for barnet ditt. Hvis du bruker homeopati til å behandle ditt barns ADD mislykkes, kan det være lurt å slå til konvensjonell behandling som medisiner.
  • Hvis barnet ditt begynner å vise tegn til forverring symptomer eller om det er bivirkninger for noen av de homøopatiske alternativene du tester, og deretter søke legehjelp umiddelbart. Jo lenger du venter å få riktig behandling for ADD, er det verre symptomer og konsekvenser skal være.