Digidexo.com

Diet Plan for Postoperativ Gastric Bypass

Gastric bypass kirurgi er en vekt-tap verktøy som hjelper mange overvektige pasienter mister en nødvendig mengde vekt. Dietten som følger prosedyren er en viktig del av det vekt-tap plan. Gastric bypass begrenser mengden mat som du kan spise, men med mindre du gjøre gode matvalg, vil vekten ikke kommer av.

Ernæring etter operasjonen

Umiddelbart etter en gastric bypass kirurgi, dietten som du kan konsumere er sterkt begrenset. I de første dagene av dietten, vil du bare være i stand til å konsumere væske. En solid mat diett kan ta tre til fire uker å begynne etter inngrepet.

Du bør overvåke dine matvarer svært nøye når fast føde introduseres til kosthold. Legg til en ny mat en om gangen for å teste din reaksjon på den nye maten. De matvarer som du velger må være lav i kalori og ernæringsmessig tett. Ikke kast bort dine måltider på junk mat som ikke tilfører noe næring til dietten.

Har tenkt å konsumere 05:56 små måltider om dagen i den nye kosten. Ikke spis mer enn seks gram mat til hvert måltid når du kommer til dette stadiet. I dagene etter operasjonen, er magen bare i stand til å holde to gram av mat eller væske. I senere uker, vil magen utvide å holde opp til seks gram.

Sunne matvaner

Gastric bypass kirurgi gir pasienten mulighet til å lære nye, sunnere matvaner. Ernæring er så viktig på programmet som ikke en unse av mat kan være bortkastet på junk mat. Lær hvordan du kan planlegge måltidene og velge den høyeste kvalitet mat for kostholdet ditt.

Tygge maten nøye, og spise sakte etter en gastric bypass prosedyre. Programmet ditt bør plass ut måltider, slik at du ikke tillate deg selv å bli for sulten mellom måltidene. Gorging på et måltid er farlig etter operasjonen.

Livslang forpliktelse

Gastric bypass kirurgi krever en alvorlig forpliktelse til kosthold og ernæring. Du er nødt til å ta kosttilskudd for resten av ditt liv etter inngrepet. Legen vil også kreve at du har blodprøver en gang eller to ganger i året for å være sikker på at du får riktig ernæring.

Dine nye matvaner ikke slutt når vekten er tapt. Denne nye måten å spise fortsetter over din levetid. Operasjonen vil hjelpe deg å gå ned i vekt, men det er opp til deg å sørge for at den holder seg.