Digidexo.com

Hvordan å miste vekt i 2 uker uten piller

Vekttap er en reise, men det betyr ikke at det skal oppfattes som en lang en. Møte kortsiktige mål hjelpe hjelper drivstoff din lidenskap for det langsiktige målet. Sannheten er at du kan miste vekt i to uker uten hjelp av piller. Faktisk, kan du miste opptil fire pounds i to uker med en strategi som inkluderer forpliktelse til å telle kalorier og være aktiv.

Hvordan å miste vekt i 2 uker uten piller

forplikte seg til å endre seg. Å gjøre en forpliktelse gjør en forskjell. Utarbeide en kontrakt eller har noen til å holde deg ansvarlig for positive endringer i livsstilen din.

•  Redusere kalorier. Redusere mengden kalorier du tar inn vil gjøre en forskjell. Lager din kjøkken med lav-kalori, sunn mat. Naturlige matvarer som frukt og grønnsaker er lavt i kalorier og fylt med næringsstoffer og vitaminer. Behandlet matvarer, på den annen side, kan lastes med kalorier og fett skjult. Les etikettene nøye.

telle kalorier. Telle kalorier er ikke morsomt, men det er viktig å vite hvor mange kalorier du spiser og brenne hver dag. Ett pund tilsvarer 3500 kalorier, så dette er nummeret du ser på når du ønsker å miste ett pund. Å miste four pounds, øker dette tallet til 14.000. Jevnt fordelt over 14 dager, dette tallet er 1000, og dette er mengden kalorier du trenger å brenne per dag for å miste four pounds. Å vite hvor mange kalorier du spiser og brenning vil hjelpe deg å nå dette målet.

øke aktiviteten. Fysisk aktivitet av noen art brenner kalorier. Gå ut av din måte å være aktiv der du ikke var før. Rådene for å ta trapper og gå over parkeringsplassen er gode råd fordi disse små aktiviteter brenne kalorier og de kaloriene legge opp på slutten av dagen.

Exercise. Aerobic aktivitet, den typen som hever pulsen, forbrenner kalorier. Aerob trening kan være løping, sykling, rask gange, dans eller hagearbeid. For det å være effektiv, må du holde pulsen opp i minst 10 minutter og mange eksperter anbefaler 150 minutters trening per uke.

Hint

  • Mens det er godt å begrense kalorier, ikke begrense dem for mye. Presidentens Council on Fitness anbefaler går ikke lavere enn 1200 kalorier per dag på noen vekttap diett.
  • Noen aktiviteter er mer anstrengende enn andre, brenner mer kalorier. For en person som veier 160 pounds, brenner lav effekt aerobic ca 365 kalorier i timen, mens du går 2 mph forbrenner ca 183. Tae-kwon-do forbrenner ca 730 kalorier inn og time og selskapsdans forbrenner ca 219, ifølge Mayo Clinic . Prøv flere aktiviteter for å holde fra å bli lei.