Digidexo.com

Hvordan bruke Human Growth Hormone å se yngre ut

Hvordan bruke Human Growth Hormone å se yngre ut


Humant veksthormon er proteinhormon som forskere tror er ansvarlig for å stimulere de fleste celle og benvekst i menneskekroppen. Noen mennesker har begynt å bruke veksthormon å bremse aldringsprosessen. Mens det er lite vitenskapelig bevis for dette, mange hevder at GH fungerer for dem. Følg disse trinnene for å bruke veksthormon for å se yngre ut.

Hvordan bruke Human Growth Hormone å se yngre ut

•  Ta kontakt med din lege. Veksthormon er et kraftig hormon som påvirker nesten alle aspekter av kroppsfunksjoner og hormonregulering. Før bare hoppe inn i en diett av veksthormon injeksjoner bør du snakke med legen din for å være sikker på at du ikke har pre-eksisterende forhold som kan gjøre veksthormon bruk farlig.

Prøv veksthormon releasers. Et mellomtrinn før du starter selve veksthormon injeksjoner bruker GH frigjørende, eller kjemikalier og stoffer som stimulerer naturlige produksjon av veksthormon. Svært enkle ting som et intensivt treningsprogram og spise sunt stimulere den naturlige produksjonen av GH releasers. Ved å holde deg slank og sunn, disse veksthormon stimulerende aktiviteter vil også få deg ser yngre.

Få FDA godkjente produkter. Veksthormon produkter bør bare brukes hvis de er godkjent av Federal Drug Administration. Du blir nødt til å injisere veksthormon på regelmessig basis på foreskrevet dosering for veksthormon for å ha en sjanse til å gjøre at du ser yngre. Så, hvis leger godkjenner prosessen, be om et produkt og doseringsanbefaling og resept.

Legg til styrketrening. En av de mer enkle og påviste effektene av veksthormon er at protein hormonet fører til økt muskelvekst. Mens økningen i muskelmasse ikke nødvendigvis forbedre styrke, hjelper det folk ser yngre med en slankere kroppsbygning og stram hud. Så starte et alvorlig løfteprogram for å maksimere effekten av menneskelig veksthormon.