Digidexo.com

Irvingia vekttap resultater

Irvingia er en vestafrikansk plante ekstrakt som kan hjelpe deg å miste vekt. "I den største placebokontrollert klinisk studie, de som tar Irvingia mistet 28 pounds over en 10-ukers periode, sammenlignet med et tap på bare opptil 3 pounds i placebogruppen. Deltakerne i studien endret ikke kostholdet," ifølge forskere JL Ngondi, BC Etoundi, CB Nyangono, CM Mbofung og JE Oben ved Laboratory of Nutrition and Nutritional biokjemi ved Universitetet i Yaounde i Kamerun.

Leptin Resistance

Leptin er det stoffet som bidrar til å bryte ned fett i fettceller (adipocytter), og forteller hjernen din til å fortelle deg at du ikke er sulten. Men fettcellene holde deg fra å miste vekt ved å forårsake "leptin motstand." De gjør dette ved å produsere mer C-reaktivt protein (CRP), et stoff som er pro-inflammatorisk. Imidlertid viser studien at hvis du tar Irvingia vil du produsere mindre CRP, slik at du vil ha mindre motstand mot leptin, som gjør at den kan bryte ned mer fett. Også subdues leptin kronisk sult beskjeder fra hjernen.

Crucial Hormone

Fettcellene holde deg motstandsdyktig mot leptin og insulin, og også lavere nivåer av adiponectin. Det er viktig hormon som gjør deg følsom og nonresistant for insulin, og også fremmer kardiovaskulær helse. I studien, økt Irvingia adiponectin nivåer hos overvektige.

Bad Enzyme

Glyserol-3-fosfat dehydrogenase er et enzym som hjelper konvertere glukose til triglycerides.Triglycerides øke størrelsen på fettcellene, som selvfølgelig du ikke ønsker. Irvingia har vist seg å svekke glycerol-3-fosfat-dehydrogenase-aktivitet. Det betyr at du vil konvertere mindre glukose til fett i kroppen din.

Hemmer Amylase

Enzymet amylase bryter karbohydrater ned i fordøyelseskanalen slik at kroppen kan absorbere dem. Men for å gå ned i vekt, trenger du ikke ønsker å absorbere alle de stivelsesholdige matvarer. Fordi Irvingia hemmer amylase, det reduserer mengden av stivelse kroppen absorberer som sukker.

Likevel Obscure

Ikke mye informasjon er tilgjengelig om Irvingia utover dataene på den faktiske 2009 klinisk studie med tittelen: "Effekt av Irvingia Gabonensis (Bush Mango) på parametere forbundet med metabolsk syndrom." Det finnes også materiale tilgjengelig fra Life Extension, selskapet som markedsfører Irvingia som "Integra-Lean." På "Low Carb Konfidensielt", en blogger skriver "Hvis du gjør et søk på (Irvingia), finner du relativt lite returnerer Google 28.000 treff på den, mens hoodia -.. Siste mirakel vekttap potion fra Afrika, returnerer 13000000" Likevel, er tilgjengelige data lovende for effektivt vekttap.