Digidexo.com

Hvordan få testet for Natural hormonbehandling

Hormonbehandling har vært en naturlig løsning som har blitt svært bredt spredt i de siste årene. Noe av grunnen til dette er enkel: Det fungerer. Selvfølgelig er dette ikke noe du kan gjøre hjemme, må det gjøres med en lege i en medisinsk setting å sikre resultatene er riktige. Det er noen trinn som du må gå gjennom før du kan få erstatning terapi gjort, men de er ikke vanskelig.

Hvordan få testet for Natural hormonbehandling

•  Gjør en avtale med legen din. Dette er ofte første skritt når de vurderer noen form for erstatning terapi. På denne utnevnelsen du legen vil gå gjennom en lang liste med spørsmål med om din medisinske historie, diskutere de problemene du har hatt med og vil forhåpentligvis bestille et hormon analyse fra laboratoriet. Testen kan utføres på blod, urin eller spytt, avhengig av den lege du går til. Hele besøket vil vanligvis vare omtrent en time.

•  Gå tilbake til legen for en oppfølging. Laboratoriet som gjorde testene vil sende legen din resultatene og det vil ringe deg for en oppfølging avtale. På dette tidspunktet vil du bli innkalt til en annen lege besøk. Dette besøket vil bestå av å lese og forklare dine testresultater. Normalt disse resultatene vil vise små ubalanser i hormoner, men legen din vil fortelle deg hva som skjer spesielt med kroppen din.

Velg det beste alternativet for deg. Dette er den delen som vil være opp til deg. Du vil nå vite resultatene og forhåpentligvis forstå eventuelle konsekvenser. Legen din har gitt deg sine råd allerede, og valget vil bli din. Hvis du bestemmer deg mot den, er fremgangsmåten gjort. Men hvis du bestemmer deg for å fortsette med replacement therapy, fortsetter videre til trinn fire.

Ta resept fra legen din for en supplement skreddersydd spesielt for deg. Det er ingen "one size fits all" vitaminer her. Denne pillen vil ha nøyaktig hva det er at du er i behov av. Du blir nødt til å ta resept på apoteket og få rekkefølgen fylt.

Begynn din diett og holde i nesten konstant kontakt med legen din. Dette vil tillate ham å overvåke utviklingen og effekten av behandlingen.

Hint

  • Legen din vil nesten alltid være i stand til å gi råd om du bør gjøre hormonbehandling. Hør hva han sier - dette er hva han er opplært til å gjøre.