Digidexo.com

Hva er forskjellen mellom Alli & Xenical?

Hva er forskjellen mellom Alli & Xenical?


Det er en enorm rekke vekttap piller på markedet som hjelpe forbrukerne i Shedding uønsket pounds. Noen slankepiller som Alli er tilgjengelig online og over disk uten resept, mens andre som Xenical er kun tilgjengelig gjennom en legens ordre.

Sammenligning

Alli og Xenical er slankepiller som brukes som vekttap hjelpemidler. Disse medikamentene behandle fedme hos pasienter ved å blokkere fett du spiser, holder den fra å bli absorbert av kroppen din. Denne utviklingen er ganske annerledes enn andre populære slankepiller som fungerer ved å undertrykke appetitten.

Funksjoner av Alli

I 2007 godkjente Food and Drug Administration og utgitt Alli uten resept. Alli kan kjøpes over disk på apotekkjedene og kommer i en flaske med 60 mg kapsler. Ifølge Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning, fremmer Alli vekttap ved å redusere antall kalorier en person absorberer.

Funksjoner av Xenical

Orlistat ble utgitt i 1999 under merkenavnet Xenical. Dette stoffet, utlevert i 120 mg kapsler, er en sterkere versjon av Orlistat enn Alli og er fortsatt tilgjengelig kun på resept.

Bivirkninger

Begge merkenavn av Orlistat ha liknende bivirkninger fordi de er det samme stoffet, bare tilgjengelig i ulike doser. De fleste av de negative effekter forbundet med Alli og Xenical er tarm relaterte og inkluderer gass, fet småblødninger, fet avføring, diaré, fekal haster, magesmerter og løs avføring.

Advarsel

Ifølge FDA, er ny sikkerhetsinformasjon blir anmeldt angående rapporter om leverrelaterte bivirkninger hos pasienter som tar Orlistat. Som med alle nye medisiner eller diett og treningsprogram, anbefales det at du først diskutere narkotika med din lege, samt opplyse om eventuelle andre resepter du er i dag.