Digidexo.com

Hvordan bli kvitt vann vekt forårsaket av steroider

Få ting er så irriterende som når du tilbringe uker på treningsstudio, følger en sunn, lav-kalori diett og deretter finner ut at du har mistet knapt en halvkilo. Hvis du tar medisiner som inneholder steroider, er du kanskje beholde vann. Tegn inkluderer hender, fingre, ankler, håndledd og tær som ser oppsvulmet, og ansiktet også kan se puffy eller hovne.

Hvordan bli kvitt vann vekt forårsaket av steroider

Handlingsplan

•  Pass på at du drikker nok vann. Hvis du ikke hydrat kroppen din tilstrekkelig, vil det, ironisk nok, begynner beholde vann som en forsvarsmekanisme. Drikk minst åtte glass vann per dag, og mer hvis du trener. Spis frukt og grønnsaker høy i vann, for eksempel vannmelon, agurk og tomater.

Reduser inntak av natrium. Salt gjør kroppen beholde mer vann.

Følg en godt balansert diett av ubehandlet mat. Bearbeidede matvarer inneholder ofte mye natrium og høye nivåer av sukker, noe som også gjør deg beholde vann. Unngå junk food, som chips og brus. Ta med mat som inneholder kalium, magnesium, aminosyrer, kalsium og fiber i kosten. De hjelper deg å bli kvitt overflødig vann.

Tren regelmessig. Dette er kanskje den viktigste anbefalingen å redusere væskeansamlinger. Når du svetter, du blir kvitt overflødig vann og også salt, som spesielt beholder vann i bena. Legg svømming til utøvelse repertoar; vanntrykket som omgir kroppen din presser vann ut av huden din og blære.

Reducs All bruk av steroider. Hvis du tar medisiner som inneholder steroider, spør legen din om det er et steroid-fri erstatning.

Hint

  • Hvis du hater å drikke rent vann, bland det med frisk frukt for et bær smoothie, og legger viktige næringsstoffer. Minn deg selv hvor heldig du å ha bare vann vekt å tape. Vekt fra fett er mye vanskeligere å slippe.
  • Ikke bruker for mye vann på en gang. Hvis magen blir oppblåst eller du får vondt i magen eller hodepine, stoppe umiddelbart. Folk har dødd av å drikke for mye vann på en gang. Tre liter i løpet av dagen er nok.