Digidexo.com

Eucalyptus Oil & Kids Safety

Eucalyptus Oil & Kids Safety


Eucalyptus olje er både et hjelpemiddel og en fare for barnas sikkerhet, avhengig av hvordan den brukes. En sterk oljepris, hjelper eukalyptus med å gi antibakterielle og soppdrepende midler på kutt og skrubbsår, men kan være farlig ved svelging. For bruk sammen med barn, er ekstrem forsiktighet anbefales, slik at fordelene med olje tøyles, uten å invitere i noen av farene.

Typer

Brukes Eucalyptus olje å gjøre mange forskjellige typer produkter - fra rett olje som kan kjøpes av flasken, for å eucalyptus olje gnir, lotions og kremer og hoste drops og godteri. Eucalyptus olje kan også være hentet fra friske eller tørkede blader i te og finnes i munnskyllevann, tannkrem og vaporizer væsker.

Historie

Eucalyptus er benyttet i tusenvis av år av aboriginerne i Australia, hvor eukalyptustrær kommer fra. Som en potent antibakterielt middel, eukalyptus omslag bidra til å stoppe infeksjoner i sår, og ble brukt av aboriginerne i te form for å redusere feber. Ifølge University of Maryland Medical Center, etter det 19. århundre eucalyptus var i bred bruk i England, spesielt i sykehusene som en rengjøring og desinfiserende middel.

Sammensetning

Eucalyptus olje er sammensatt av tanniner, flavinoider, cineol og flyktige oljer. Cineole kalles eucalyptol, og kan finnes i mange over-the-counter rettsmidler, inkludert Vicks VapoRub og Listerine munnvann.

Fordeler

Barnesikring fra infeksjoner, soppvekst og til og med vanlig forkjølelse og influensa er forbedret ved bruk av eukalyptusolje. Anti-inflammatoriske egenskaper og antiseptiske egenskaper gjør den egnet for bruk i rengjørings kutt og skrubbsår, og også bidra til å berolige en halsinfeksjon - selv om barn yngre enn 6 ikke er anbefalt å ta halspastiller inneholder eucalyptus olje.

Forholdsregler

Selv eukalyptusolje kan brukes til å bidra til å forbedre helsen og sikkerheten til barn, inneholder den også flyktig olje, noe som kan være giftig ved svelging i høye doser. På grunn av sin potente natur, kan eukalyptusolje også fremkalle allergiske reaksjoner hos noen mennesker - både barn og voksne.

Inntar eucalyptus olje, spesielt hos barn, har også blitt funnet å forårsake alvorlige reaksjoner, varierende fra oppkast og diaré som milde symptomer, til delirium og kramper. Barn under 6 er ikke anbefalt å ha eukalyptusolje plassert i fordampere, badekar eller på noen kutt eller skraper nærheten hender eller ansikt i tilfelle utilsiktet inntak.