Digidexo.com

Avansert Lyme sykdom Symptomer

Lyme sykdom er en bakteriell tilstand som stammer fra flåttbitt. Personer som har Lyme sykdom kan se et utslett rundt bittet området og føler febrilsk, verkende og generelt uvel i de tidlige stadier av sykdommen. Lyme sykdom kan bli mer avansert med alvorlige konsekvenser hvis den ikke behandles i det hele tatt, eller hvis antibiotikakur ikke fullt utrydde bakterier (se Ressurser). Av denne grunn er det viktig å bli behandlet for Lyme-sykdom så snart som mulig.

Navn

Advanced borreliose er noen ganger også referert til som fase 3, eller sen kronisk Lyme-sykdom.

Timing

Avanserte eller sen kronisk Lyme sykdom symptomer varierer i form av en tidslinje. Noen mennesker føler symptomer et par uker etter at de utvikler sykdommen, mens andre kan føle virkningene etter flere år.

Leddgikt

Lider av avansert stadium Lyme sykdom kan føle smerte og hevelse som er forenlig med leddgikt, selv om de tidligere aldri hatt leddbetennelse. Knærne er ofte påvirket.

Muskelsmerter

Muskelsmerter som kommer og går i varierende grad kan være et symptom på sen kronisk Lyme sykdom.

Søvnproblemer

Tossing, kan snu og ha andre søvnvansker på grunn av smerter være et tegn på stadium 3 Lyme sykdom.

Nervous System

Nervesystemet kan påvirkes hvis du ikke ble behandlet i de tidlige stadier av Lyme sykdom. Symptomer på avansert Lyme kan inkludere å ha problemer med å holde på oppgaven og opplever hukommelsestap.