Digidexo.com

Atferd grunn Pinworms

Barnemark er en type parasittisk rundorm, som lever i tarmen. Av alle parasittiske orm infeksjoner, er Barnemark den vanligste hos mennesker. Personer som er smittet med pinworms tendens til å vise enkelte nøkkel symptomatisk atferd.

Om

Mann pinworms tendens til å bruke deres levetid begrenset til tarmen; Men hunnene er mer aktive, og er årsaken til de mest fremtredende symptomer og atferd knyttet til Barnemark infeksjon.

Misforståelse

Ikke alle som blir smittet med pinworms vil ha symptomer. Når noen pinworms er til stede de ofte av usett.

Effekter: Kløe

Den mest fremtredende endring i atferd forårsaket av pinworms er vedvarende anal kløe, spesielt om natten. Dette hudirritasjon er forårsaket når de kvinnelige Barnemark innskudd hennes egg ved åpningen av anal hulrom.

Effekter: magesyke

Personer som er smittet med en stor mengde av pinworms vil også oppleve urolig mage og kvalme, særlig om natten når ormene er mest aktive.

Advarsel

Personer med alvorlige Barnemark infeksjoner vil utvikle magesmerter som kan gjøre normale atferd som bøyd over eller løfte gjenstander ubehagelig. Økt appetitt ledsaget av vedvarende vekttap kan også være til stede.

Behandling

Atferd knyttet til Barnemark infeksjon kan løses ved riktig behandling, vanligvis involverer en anti-parasittiske medisiner. Personer som tror de kan ha kontrahert pinworms bør se sin lege for behandling.