Digidexo.com

GERD reflukssykdom & Pain

Gastroøsofageal reflukssykdom, ofte referert til som GERD, er en kronisk tarmsykdom. GERD oppstår når magesyre sikkerhetskopierer, flyter inn og inflames spiserøret. Symptomer inkluderer flere barn i smerte, og behandlinger innebærer medisiner, kosttilskudd endringer og noen ganger kirurgi.

Betydning

Acid reflux ikke bare kan irritere spiserøret og foret, men kan også føre til en stor skade. Sår kan innsnevring av spiserøret og forstadier til svulster føre.

Symptomer

Smertefulle symptomer på GERD inkluderer en brennende følelse i brystet og halsen, en smertefull hoste, brystsmerter, følelsen av en klump i halsen og vanskelig og vondt å svelge.

Halsbrann

Mange mennesker som lider av GERD erfaring halsbrann smerte. Smerten ofte følger et stort måltid og kan oppstå når du løfter, bøyer eller liggende.

Magen Distress

Magesmerter, kvalme og en ubehagelig følelse av fylde er andre symptomer på GERD. Våt raping, som inkluderer magen syrer, er også vanlig og smertefull.

Hikke

Vedvarende hikke er ikke morsomt i det hele tatt å GERD pasienter. De kan få opp magesyre som brenner halsen og spiserøret og forårsake smerte.

Behandling

Milde GERD symptomer og smerter kan behandles med livsstilsendringer, over-the counter medisiner, og antacida. Unngå store måltider, slitasje løse bukser og unngå utløse mat. Noen ganger Perscription styrke medisin eller, i alvorlige tilfeller, er kirurgi nødvendig.