Digidexo.com

Hvordan å unngå matvarer som forårsaker gass

For å unngå matvarer som forårsaker gass vil gjøre spise i offentligheten mer behagelig. Gass og oppblåsthet kan være ganske pinlig. De med fordøyelsessykdommer kan være mer utsatt for overdreven flatulens. Når du spiser du også svelge luft også. Magen gass kan komme fra overspising og fedme. Ikke bare hva du spiser, men hvordan du spiser kan bidra til å forhindre overdreven flatulens. Oppblåsthet er noe alle ønsker å begrense, og unngå i offentlige situasjoner. Spise måltider sakte, med munnen tett vil også hindre overdreven flatulens. Oppblåsthet kan forebygges, slik at du kan føle deg mer komfortabel i offentlig og rundt andre.

Hvordan å unngå matvarer som forårsaker gass

Unngå å spise masse bønner, belgfrukter og legge for mye krydder i kostholdet ditt. Bønner er høy i fiber. Fiber går inn og ut av fordøyelseskanalen. Fiber kan føre til overdreven flatulens og være litt røff på fordøyelsessystemet. Problemet er, fiber veldig sunt for vårt fordøyelsessystem og bra for oss. Bønner gir en høy mengde fiber. Soaking belgfrukter til eddik kan kutte dreven gass. Svisker og rosiner kan føre til luft i magen også. Mye av korn, mais og hvete kan føre til at gass.

Mye av krydder kan føre til at gass og kan være grovt på fordøyelsessystemet. Hvitløk, chili pulver, og løk kan føre til at gass. Begrens bruken av mye krydder. For mye krydder forårsake oppblåsthet. Urter er i orden, og kan bidra til å balansere syre i fordøyelsessystemet. Oregano, persille, timian og ingefær for eksempel er greit å legge til din diett. Ingefær og peppermynte kan bidra til å forhindre overdreven gass.

Unngå å spise kål og brokkoli. To grønnsaker som er knyttet til overdreven gass. Både kål og brokkoli gi mye luft i magen. Begge er ganske sunt og helt greit å spise ernæring klok. De inneholder høye mengder av mineraler i dem. Men hvis du planlegger å gå på den kvelden, eller har selskapet over, er det best at du ikke spiser de grønnsaker til middag. Også surkål kan være en dårlig blanding.

Unngå masse stekt mat, karbohydrater og bearbeidet mat. Stekt mat, og mat med høyt animalsk fett forårsake oppblåsthet. Begrens dagbok inntak. Ikke spis for mye yoghurt, ost, og bruker mye melk. De som er laktoseintoleranse bør unngå for mye meieri.

Ikke drikk mye øl og brus. Unngå mye av kullsyreholdige drikker som øl og brus. I stedet erstatte disse drinker med grønn te, vann eller tomatjuice. Tomatjuice kan hjelpe med luft i magen. Også drikker ingefærøl kan bidra til å avlaste gass.

Ikke spis mye stivelse mat og søtsaker med høyt sukker. Stivelse mat og søtsaker vil føre til overdreven flatulens. Mye av poteter og hvete inneholder høye mengder stivelse. Som pasta for eksempel. Søtsaker som muffins, kaker, kjeks, godteri, og paier kan forårsake oppblåsthet.

Begrense gass og oppblåsthet. Drikke mye vann vil eliminere oppblåsthet og gass. Du bør holde deg hydrert og drikke mye vann. Noen frukter og grønnsaker vil begrense oppblåsthet. Spinat og druer er greit på magen. Citrus syrer kan bidra til oppblåsthet. Bær inneholder fiber, noe som også kan føre til at gass. Bananer er for høy i kalium. Sitronsaft og aloe vera juice kan begrense flatulens.