Digidexo.com

Hjem Cures for prolapsing Hemorroider

Hemorroider er årer i rektum eller anus som er hovne på grunn av økt press. En prolapsed hemorrhoid er en hemorrhoid som strekker seg utenfor anus. Det kan eller ikke kan trekke seg selv. Vanlige årsaker til hemorroider inkluderer forstoppelse, diaré, anstreng, tunge løft, graviditet og fedme. Noen ganger eksterne og prolapsed hemorroider sprekke og blø, forårsaker kløe og ubehag. Det er flere hjem botemidler for prolapsing hemorroider som kan gjøre behandlingen mindre av en pinlig problemfri.

Forebygging

Siden hemorroider er ofte forårsaket av forstoppelse og diaré, kan regulerer avføring redusere eller kurere hemoroider. Drikk rikelig med væske og spise rikelig med fiber. Gode ​​kilder til fiber er frisk frukt, bladrike grønnsaker, hele korn brød og grove kornblandinger. Fiber kosttilskudd er tilgjengelig over disk på de fleste apotek. Probiotika kan forbedre gastrointestinal helse, regulere avføring. Probiotika finnes i yoghurt, helsekostbutikker og mange apotek.

Unngå all mat som upsets magen. Eliminere eller minimere stimulerende midler som kaffe, sterke krydder, øl og brus. Skytende natrium i kosten kan også forverre hemoroider. Salt beholder væsken i sirkulasjonssystemet, noe som fører årer til å bule.

Kjøp en bidet, som er en enhet knyttet til toalettet sete som renser genitalia og endetarms området etter toalettbruk.

Behandling

Bruk bare unscented, hvit toalettpapir. Kjemikaliene i duftende varianter kan irritere hemorroider. Sats på varme bad enn dusjer, inkludert sitz bad. Rense anus etter avføring med pre-klutene så som utarbeidelse H Medicated Wipes eller baby kluter. Unngå å lage riper hemorroider. Kloring kan skade veggene i betente årer. Kjøleelementer kan også brukes til å avlaste hevelse. Sittende på en smultring-formet pute kan ta presset bort fra prolapsing hemorroider også.

Opt for over-the-counter hemorrhoid krem ​​med hydrokortison enn stikkpiller. Stikkpiller hjelper ikke hemorroider på det ytre området og har en tendens til å flyte for langt opp i endetarmen til å gjøre mye bra.

DAB noen trollhassel på en bomullsdott og bruke den til hemorrhoid, spesielt hvis det er blødning. Trollhassel krymper blodårene, fikk dem til å trekke seg sammen, spesielt når det er iskaldt. Chill en flaske trollhassel i kjøleskapet eller fryseren og bruke den et par ganger om dagen og etter avføring.

Collinsonia canadenis, også referert til som stoneroot, er en gammeldags urtemedisin. Stoneroot arbeider for å styrke strukturen og funksjonen av årer. Ta to 375 mg kapsler to ganger om dagen med et fullt glass vann mellom måltidene for å behandle akutte prolapsing hemorroider. Ta en vedlikeholdsdose på to kapsler om dagen for å forebygge eller kroniske flareups. Stoneroot kan finnes i de fleste helsekostbutikker.