Digidexo.com

Neurontin og bivirkninger

Neurontin er en krampestillende medisiner foreskrevet for å behandle epileptiske forstyrrelser. Det er solgt generisk som gabapentin. Neurontin er også brukt for å redusere nervesmerter.

Mood

Noen pasienter har hatt selvmordstanker mens du tar Neurontin. Innen de første tre månedene av tar dette stoffet, vil legen din planlegge oppfølgingsbesøk for å spore medisiner effekt på humør og atferd.

Under graviditet

Neurontin er en FDA Kategori C medisiner, noe som betyr at det kan føre til komplikasjoner for et ufødt foster. Neurontin kan passere gjennom til morsmelk og påvirke barnet ditt. FDA foreslår å ta dette stoffet bare hvis fordelene overstiger sin risiko.

Central Nervous System

Neurontin har vært kjent for å redusere sikten, påvirker reaksjonstiden og begrense årvåkenhet. Gradene som individer påvirkes forskjellig fra person til person.

Allergisk reaksjon

Personer med allergi mot gabapentin bør ikke ta Neurontin. Bivirkningene kan være elveblest, svimmelhet, pustevansker og hevelse i lepper, tunge og svelg.

For barn

For barn under 12 år som har bivirkninger når du tar Neurontin, de vanligste klagene er atferdsforstyrrelser, problemer med hukommelse og konsentrasjon. Barn kan bli fiendtlig, sint og mindre oppmerksomme når du tar denne medisinen.