Digidexo.com

Ufrivillig Tremors grunn til Parkinsons sykdom

Tremor, eller ufrivillig risting, er symptomet mest nært identifisert med Parkinsons sykdom. Det påvirker lemmer, men kan også spre seg til andre deler av kroppen, og er ledsaget av andre Parkinsons symptomer.

Årsak

I Parkinsons sykdom, ifølge Medline Plus, cellene som produserer den kjemiske messenger dopamin dør eller slutte å fungere. Tapet av disse cellene fører til et progressivt tap av muskelkontroll og fører ufrivillige bevegelser som tremor.

Time Frame

The Mayo Clinic rapporterer at en mild tremor i den ene hånden er vanligvis det første symptomet på Parkinsons sykdom i et individ.

Beliggenhet

Parkinsons tremor (og andre symptomer) begynner på den ene side av kroppen, men etter hvert spres til den andre siden. Ifølge Mayo Clinic, forblir side først påvirkes mer alvorlig påvirket enn den andre siden av legemet.

Relaterte symptomer

Ifølge Medline Plus og Mayo Clinic, en beslektet hånd bevegelse oppstår også der berørte enkeltpersoner gni sin pekefinger og tommel på tvers av hverandre (kjent som "pille rullende").

Funksjoner

The Mayo Clinic bemerker at selv om tremor er en viktig symptom på Parkinsons sykdom, noen individer har bare milde tremor symptomer.